Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuori JYP Akatemia saapuu Marli Areenalle

 

Nuori JYP Akatemia saapuu Marli Areenalle


TUTO Hockey lähtee otteluun JYP Akatemiaa vastaan mielenkiintoisesta tilanteesta. Peli on parantunut koko ajan ja pistetavoitteessa joukkue on vahvasti kiinni. Keskiviikon jälkeen kaikki joukkueet on kohdattu kertaalleen.

- Fakta on se, että on kymmenen pelin jälkeen meillä on 17 pistettä. Olen voittanut sarjan neljä kertaa tämän sarjan ja aion voittaa vielä viidennen. Tällä vauhdilla olemme runkosarjan päätyttyä neljän joukossa, paketoi Juhani Tamminen alkukauden pelit.

Viimekertaisessa kotiottelussaan Jokipoikia vastaan TUTO hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti 55 minuuttia, mutta vastustaja korjasi lopulta voiton jatkoajalla.

- 80 laukausta ammuttiin ja vietiin kenttätapahtumia noin 75/25, jos prosenteiksi muutetaan, Tami jatkoi.

Tamminen on tyytyväinen siihen tapaan, miten joukkue on käsitellyt tappiot ja miten yksittäiset pelaajat ovat reagoineet katsottuaan pelin tai pari katsomon puolelta. Valmennusjohto on antanut selkeät ohjeet joukkueelle, mitä kohti tässä ollaan matkalla.

- Pitää oppia ajattelemaan, ettei tämä ole pieni ja piipittävä TUTO, vaan suomalainen huippujoukkue, joka määrää vauhdin kentällä.

- Mäkisen Markuksen otteet Jokipojat –ottelussa käyvät esimerkiksi siitä, miten nälkäisiä veljiä meillä on tuolla reservissä odottamassa omaa vuoroaan.

”KOVA JÄTKÄ, JOKA RIKKOO MINUN MAALIENNÄTYKSEN TÄSSÄ SARJASSA”

Viimeisissä otteluissa TUTOn maaleista ovat vastanneet yllättävänkin isossa määrin joukkueen puolustajat. Valmentaja Kai Ortion mukaan sillä ei ole mitään väliä, kuka ne maalit käy tekemässä.

- Se on kova jätkä, joka rikkoo minun maaliennätykseni (14) tässä sarjassa, Ortio naureskelee puolustajien maalintekoinnokkuudelle.

Samaan hengenvetoon hän muistuttaa kuitenkin siitä yksinkertaisesta asiasta, johon maalien tekeminen perustuu:

- Jos et lauo, et koskaan tee maalia. Tämä ohje on sama sekä hyökkääjille että puolustajille.

Joukkueen kapteeni Antti Virtanen ei ole huolissaan, vaikka lauantaina saaliina olikin ainoastaan yksi piste joukkueen pussiin. Hän näkee TUTOn pelin kehittyneen selkeästi harjoituskauden otteista.

- Minun mielestäni olemme parantaneet koko ajan. Viimeinen kotipeli voidaan laittaa työtapaturmaksi, sillä harvemmin tuollaisella pelillä häviää otteluita, kapteeni tuumi.

TUTO Hockey – JYP Akatemia pelataan Marli Areenalla keskiviikkona 17.10 klo 18.30.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää