Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS saa vieraita Oulusta

 

TPS saa vieraita Oulusta


Keskiviikkona komean vierasvoiton Raumalta hakenut TPS saa perjantaina kotihallissaan vastaansa Oulun Kärpät, joka tulee Turkuun ärsytettynä jäätyään nollille Tapparaa vastaan. Kärpillä on erittäin kovatasoinen hyökkäyskalusto, joten TPS-puolustus tulee olemaan perjantaina kovilla.

Kun lähtökohta otteluun on se, että yksi liigan tehokkaimmista joukkueista saapuu vieraskaukaloon nöyryyttävä kotitappio niskassaan, voi rehellisesti todeta, että kotijoukkue ei tule pääsemään helpolla.

TPS on kuitenkin ollut viime aikoina yksi liigan kovimmista joukkueista kotihallissaan. Viimeisestä kahdeksasta kotiottelusta vain yksi on päättynyt turkulaistappioon. TPS:llä onkin selkeä resepti siihen, miten liigan yksi kovatasoisimmista hyökkäyskalustoista pidetään kurissa.

- Kova hyökkäyskalusto siellä on. Varmasti saadaan tehdä hyvä päivätyö ja pitää paketti kasassa, että saadaan pidettyä ne pois parhailta paikoilta. Kyllä se tiivis puolustus on meidän ase, kun se toimii. Sitä kautta meidän pitää lähteä peliä rakentamaan, kertoi loppukauden kestävän sopimuksen TPS:ään tehnyt Anssi Rantanen.

Viisikkopelin ja puolustuksen merkitystä korosti myös maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen, joka uskoi, että myös ylivoimapeli paranee viisikkopelin parantuessa.

- Puolustuspäästä lähtee, ja nyt on sikäli harmi, että Tappara koulutti Kärppiä keskiviikkona, niin sieltä tulee erittäin raadeltu Kärppä vastaan. He saavat siitä tappiosta varmasti lisää tehoja, Ylönen totesi.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSimon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää