Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS saa vieraita Oulusta

 

TPS saa vieraita Oulusta


Keskiviikkona komean vierasvoiton Raumalta hakenut TPS saa perjantaina kotihallissaan vastaansa Oulun Kärpät, joka tulee Turkuun ärsytettynä jäätyään nollille Tapparaa vastaan. Kärpillä on erittäin kovatasoinen hyökkäyskalusto, joten TPS-puolustus tulee olemaan perjantaina kovilla.

Kun lähtökohta otteluun on se, että yksi liigan tehokkaimmista joukkueista saapuu vieraskaukaloon nöyryyttävä kotitappio niskassaan, voi rehellisesti todeta, että kotijoukkue ei tule pääsemään helpolla.

TPS on kuitenkin ollut viime aikoina yksi liigan kovimmista joukkueista kotihallissaan. Viimeisestä kahdeksasta kotiottelusta vain yksi on päättynyt turkulaistappioon. TPS:llä onkin selkeä resepti siihen, miten liigan yksi kovatasoisimmista hyökkäyskalustoista pidetään kurissa.

- Kova hyökkäyskalusto siellä on. Varmasti saadaan tehdä hyvä päivätyö ja pitää paketti kasassa, että saadaan pidettyä ne pois parhailta paikoilta. Kyllä se tiivis puolustus on meidän ase, kun se toimii. Sitä kautta meidän pitää lähteä peliä rakentamaan, kertoi loppukauden kestävän sopimuksen TPS:ään tehnyt Anssi Rantanen.

Viisikkopelin ja puolustuksen merkitystä korosti myös maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen, joka uskoi, että myös ylivoimapeli paranee viisikkopelin parantuessa.

- Puolustuspäästä lähtee, ja nyt on sikäli harmi, että Tappara koulutti Kärppiä keskiviikkona, niin sieltä tulee erittäin raadeltu Kärppä vastaan. He saavat siitä tappiosta varmasti lisää tehoja, Ylönen totesi.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää