Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS saa vieraita Oulusta

Veikkausvinkit

 

TPS saa vieraita Oulusta


Keskiviikkona komean vierasvoiton Raumalta hakenut TPS saa perjantaina kotihallissaan vastaansa Oulun Kärpät, joka tulee Turkuun ärsytettynä jäätyään nollille Tapparaa vastaan. Kärpillä on erittäin kovatasoinen hyökkäyskalusto, joten TPS-puolustus tulee olemaan perjantaina kovilla.

Kun lähtökohta otteluun on se, että yksi liigan tehokkaimmista joukkueista saapuu vieraskaukaloon nöyryyttävä kotitappio niskassaan, voi rehellisesti todeta, että kotijoukkue ei tule pääsemään helpolla.

TPS on kuitenkin ollut viime aikoina yksi liigan kovimmista joukkueista kotihallissaan. Viimeisestä kahdeksasta kotiottelusta vain yksi on päättynyt turkulaistappioon. TPS:llä onkin selkeä resepti siihen, miten liigan yksi kovatasoisimmista hyökkäyskalustoista pidetään kurissa.

- Kova hyökkäyskalusto siellä on. Varmasti saadaan tehdä hyvä päivätyö ja pitää paketti kasassa, että saadaan pidettyä ne pois parhailta paikoilta. Kyllä se tiivis puolustus on meidän ase, kun se toimii. Sitä kautta meidän pitää lähteä peliä rakentamaan, kertoi loppukauden kestävän sopimuksen TPS:ään tehnyt Anssi Rantanen.

Viisikkopelin ja puolustuksen merkitystä korosti myös maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen, joka uskoi, että myös ylivoimapeli paranee viisikkopelin parantuessa.

- Puolustuspäästä lähtee, ja nyt on sikäli harmi, että Tappara koulutti Kärppiä keskiviikkona, niin sieltä tulee erittäin raadeltu Kärppä vastaan. He saavat siitä tappiosta varmasti lisää tehoja, Ylönen totesi.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Maalivahti Julius Pohjanoksa ja puolustaja Aleksi Anttalainen TPS:n tuoreimmat kiinnitykset

Turun Palloseuran ensi kauden Liiga-joukkueen runko on kasassa. Tuoreimmat pelaajasopimukset ehtivät sopivasti pääsiäispöytään, kun TPS kiinnitti maalivahti Julius Pohjanoksan ja puolustaja Aleksi Anttalaisen kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää
TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

TPS solmi jatkosopimukset neljälle pelaajalle

Turun Palloseura on solminut jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. TPS:ää ensi kaudellakin edustavat hyökkääjät Lauri Pajuniemi ja Zach Budish sekä puolustajat Olli Kaskinen ja Joe Piskula.

Lue lisää
TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

TPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Turun Palloseuran ensimmäiset uudet kiinnitykset kauden 2019–2020 joukkueeseen ovat hyökkääjä Topi Nättinen, 25, ja puolustaja Tony Sund, 23.

Lue lisää
Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Aleksi Salonen Turun Palloseuraan

Puolustaja Aleksi Salonen, 25, liittyy Turun Palloseuran Liiga-miehistöön. TPS:n ja Salosen sopimus kattaa loppukauden sekä kauden 2019-2020.

Lue lisää
Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Tomi Kallio on nimitetty San Jose Sharksin Suomen pelaajatarkkailijaksi

Komean pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio ottaa vahvaa jalansijaa jääkiekon parissa myös uudella aikakaudella.

Lue lisää
Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Brandon Gormleyn pelaajasopimus purettu

Turun Palloseuran ja kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn pelaajasopimus on purettu.

Lue lisää