Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO kaatoi K-Vantaan jatkoajalla

 

TUTO kaatoi K-Vantaan jatkoajalla


TUTO Hockey oli onnistunut ennen perjantai-illan K-Vantaa ottelua voittamaan kaikki muut Mestis-joukkueet, paitsi vantaalaiset. Tälläkin kertaa ottelun alkuun isäntäjoukkue tuli vahvasti ja pääsikin maalin johtoon Aleksi Rekosen maalilla. Ottelua oli tässä vaiheessa pelattu alle neljä minuuttia ja Juhani Tamminen käyttikin maalin jälkeen tuttuun tyyliinsä aikalisän herätelläkseen omiaan.

- Overall, todella hyvä kiekkopeli molempiin suuntiin, sanoi tyytyväinen Juhani Tamminen ottelun jälkeen.

Aikalisä tepsi ja mitä pidemmälle erä eteni, sitä vahvemmin ote siirtyi TUTOlle. Ajassa 18.48 kapteeni Antti Virtanen teki TUTOlle helpottavan ensimmäisen maalin Ville-Vesa Vainiolan ja Derek Famularen syötöistä.

Toisessa erässä TUTO pääsi vielä vahvemmin kuljettajan paikalle ja onnistui tekemään kaksi maalia. Heti erän alkuun Famulare onnistui ylivoimalla ja erän lopulla oli Tony Vidgrenin vuoro heittää kiekko häkkiin. Molempiin maaleihin syöttäjänä toimi Antti Virtanen.

Toinen erä oli ensimmäistä erää huomattavasti rikkonaisempi, mutta Famularen osuma jäi erän ainoaksi ylivoimamaaliksi. Toki Vidgrenin maalin syntyhetkellä vantaalaisten jäähy oli juuri loppunut.

Kahden erän jälkeen maalivahtien torjunnat olivat 19-21, joten kaikkiaan peli oli hyvin tasainen. Tommi Virtanen otti jälleen muutamia tärkeitä koppeja saaden myös maaliraudoilta tarvittavaa tukea.

- Oltiin kolmessa pisteessä kiinni pitkään ja pieni vaihtovirhe meiltä ja vastustajalla kävi tuuria, kun Mustosen laukaus muutti suuntaa Aaltosen Mikaelin mailasta, Tamminen harmitteli.

Kolmannessa erässä Vantaa nousi peliin mukaan kahdella maalillaan. Aleksi Mustonen tasoitti turkulaisnäkökulmasta ikävästi pelin vain puoli minuuttia ennen loppua ja näin edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla turkulaisten sankariksi nousi Mikael Aaltonen, joka höpötti siniviivalla kaksi vantaalaishyökkääjää vipuun ja heitti sen jälkeen tarkan laukauksen maaliin. Syöttöpisteet irtosivat Anrei Hakuliselle ja Antti Virtaselle. Kapteeni Virtasen illan saldoksi komeat 1+3 tehot.

- Vetoan lopuksi vielä kannattajiimme; huomenna häkki täyteen. Kaikki muistavat mitä tapahtui viime viikonloppuna, kun saimme yleisön taaksemme. Nyt lyödään yhdessä se sama hurmos päälle, päätti Tamminen.

TUTO Hockey - HCK, lauantaina 5.1. klo 17.00 Kupittaan Marli Areenalla.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää