Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu laajentaa rosteriaan maajoukkuepelaajalla

Veikkausvinkit

 

Loimu laajentaa rosteriaan maajoukkuepelaajalla


Lentopallon Mestaruusliigassa hyvän nousuvireen päälle saanut Loimu vahvistaa rivejään maajoukkueen yleispelaaja Jari Tuomisella (26 v, 200 cm). Tuominen pelasi alkukaudesta Ranskan liigassa, mutta on ollut joulukuun puolesta välistä asti ilman seuraa.

- Jari haluttiin mukaan meidän rinkiin, koska hän tuo juuri oikeanlaista leveyttä vielä rosteriimme kevättä ajatellen. Hän on hyvä vastaanottaja ja ulottuva verkolla. Mukaan lähteneet yhteistyökumppanit Mehiläinen, OMT-Liike, Felix Abba ja Puustelli mahdollistivat tämän, joten iso kiitos siihen suuntaan, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Tuominen on kotoisin Vammalasta ja pelannut kotimaan kentillä Keski-Savon Paterin ja VaLePan riveissä. Parhaana saavutuksena on SM-pronssi VaLePan paidassa keväällä 2008. Euroopan ammattilaisliigoista hänelle tuttuja ovat Italian A1 ja A2 sekä Turkin ja Ranskan liigat. Maajoukkueeseen Tuominen on kuulunut vuodesta 2008 lähtien ja pelannut 52 maaottelua.

Viime kaudella Italian A2-liigan Cantussa pelanneen Tuomisen kuluva kausi on ollut epäonnen värittämä. Hän teki kesällä huippusopimuksen Ranskan liigan eliittiin kuuluvan Nantesin kanssa, mutta maajoukkueleirillä sattuneen lievän polvivamman vuoksi ranskalaisjoukkue laittoi Tuomisen syksyllä kotimatkalle ennen kuin kausi ehti käynnistyäkään. Hetken odotettuaan Tuominen sai uuden sopimuksen Ranskaan, kun Chaumont kaipasi korvaajaa loukaantuneelle Israel Rodriquezille. Tämä toipiui pelikuntoon joulukuussa ja sen vuoksi Tuomisen sopimus tuli päätökseen. Tämän lisäksi hänellä oli irtisanomishetkellä lievä jalkavamma, jota siis kuntoutetaan edelleen turkulaisten osaajien toimesta.

Loimun kannattajille Tuominen on tuttu mm. kesällä 2011 Raisiossa pelatusta Suomi-Hollanti -maaottelusta. Jari on Tuomisen perheen toinen loimulainen, sillä hänen Toni-isoveljensä pelasi menestyksekkään uransa aikana Loimussa passarina usean kauden ajan. Molemmat veljekset ovat aloittaneet uransa passarina, mutta vaihtaneet myöhemmin yleispelaajaksi, Jari tosin teki vaihdoksen jo teini-iässä ja Toni taasen vasta huippu-uran viimeisillä hetkillä. Veljekset ovat pelanneet viime kesinä beach volleytä parina menestyen kotimaan kentillä hyvin.

HYVÄ KUNTOUTUSYMPÄRISTÖ VEI VOITON

Tuomisella oli Loimun lisäksi muitakin vaihtoehtoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, mutta vaakakuppi kallistui Turun seudulle mm. hyvien kuntoutusmahdollisuuksien vuoksi. Tuomiselle on tärkeää kuntoutua pelikuntoon ja antaa keväällä hyvät näytöt sekä maajoukkuetta että ensi kautta silmälläpitäen.

Ongelmana Tuomisella on ollut pohjelihaksen revähdys, joka on estänyt hyppimisen ja lajiharjoittelun. Loimun valmennusryhmästä Tuomas Sallinen on myös maajoukkueen fysiikkavalmentaja, joten hänellä on päävastuu Jarin harjoitusohjelmasta. Loimulla on hyvin toimiva yhteistyö Mehiläisen ja OMT-Liikkeen kanssa, mikä takaa Tuomiselle oikeat hoidot vaivattomasti oikeaan aikaan. Mehiläisessä Loimun oma lääkäri Kari Isotalo vastaa lääkinnällisestä hoidosta ja fysioterapiapalveluista vastaa OMT-Liikkeessä Loiumun muutakin joukkuetta huoltava ja hierova Jouni Jalonen. Tuominen on ollut Turun seudulla jo viikon verran ja harjoitellut Sallisen johdolla ja saanut hoitoa OMT-Liikkeessä ja Mehiläisessä.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSamuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Samuli Kaislasalo vaihtaa Raisiosta Kreikkaan

Ottelukohtaisella sopimuksella Raision Loimun riveihin aivan Mestaruusliiga kauden kynnyksellä liittynyt maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo ei palaa enää viime sunnuntain EM-karsintaottelun jälkeen Loimun riveihin.

Lue lisää
VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

VaLePan tähtisikermä toistamiseen kiusattavaksi Raisioon

Kauden alussa VaLePan tähtisikermää Raisiossa viiden erän verran kiusannut Loimu saa uuden mahdollisuuden mestarisuosikin kaatamiseen lauantaina, kun VaLePa saapuu vieraaksi Loimun perinteiseen Joulu-otteluun.

Lue lisää
Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0.

Lue lisää
Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Jan Helenius Berliinistä Raisioon

Lauantain vieraspeliin Kokkolassa valmistautuva Raision Loimu on hankkinut riveihinsä loukkaantuneen Verneri Vetriön jättämää aukkoa paikkaamaan 67 miesten maaottelua pelanneen yleispelaaja Jan Heleniuksen.

Lue lisää
Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää