Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTOlle täysi pistepotti Keski-Suomen kiertueelta

TUTOlle täysi pistepotti Keski-Suomen kiertueelta

TUTOn Keski-Suomen kiertue jatkui tänään Keuruulla, jossa vastaan asettui KeuPa HT. Ottelun alku mentiin keuruulaisten komennossa. Pelin edetessä TUTOkin pääsi mukaan paremmin ja pystyi lopulta kääntämään tiukan taistelun 3-5 vierasvoitoksi. Näin ollen turkulaiset nappasivat Keski-Suomen kiertueelta täydet kuusi pistettä. 

Avauserä käynnistyi KeuPan hallinnassa. Osa syynsä tähän oli jälleen jäähyillä, joita turkulaispelurit istuivat erässä peräti neljä, toki keuruulaiset olivat kuskin paikalla myös tasakentällisin.

Avausmaali nähtiin isäntien toimesta ennen erän puoliväliä, juuri TUTOn jäähyn päättymisen jälkeen. Turkulaisten avausmaalista vastasi puolestaan Aki Keinänen. Mainion esityön maalin tekivät Tuukka Pulliainen ja Timo Pärssinen. KeuPa siirtyi uudelleen johtoon, kun TUTOn illan kolmatta jäähyä oli ehtinyt kulua vain reilut 20 sekuntia. Maalin jälkeen KeuPalla oli etsikkoaikansa karata suurempaan johtoon, kun TUTO joutui jo neljännen kerran erässä alivoimalle. Tämän jäähyn turkulaiset kuitenkin kestivät, jonka jälkeen Aleksi Hiden hyödynsi TUTOlle siunaantuneen ylivoiman tekemällä Mestis-uran ensimmäisen maalin komealla laukauksella. Syöttöpinnat maalin saivat Pärssinen ja Miika Franssila. Lisää maaleja erässä ei nähty, joten tauolle mentiin 2-2 lukemista

TUTO siirtyy kuskin paikalle

TUTO luisteli toiseen erään aivan eri liikkeellä. Vaikka KeuPa siirtyikin erän alussa Jesper Piitulaisen upealla ylämummo-osumalla vielä kertaalleen johtoon, oli toinen erä TUTOn hallintaa. Tulostakin hallinta tuotti. Ensin Timo Pärssinen kirjautti jo illan kolmannen tehopisteensä, kun hän siirsi ylivoimalla Aki Keinäsen laukauksesta kimmonneen kiekon verkkoon. Syöttöpinnan maaliin sai myös Oskari Lehtinen. TUTO siirtyi vielä ennen ottelun puoliväliä Ville Ahlgrenin osumalla ensi kertaa johtoon. Vahvan esityön maaliin teki Miikka Tuomainen. Erän lopulla Pärssisellä oli vielä erinomainen paikka kasvattaa johtoa, mutta KeuPan maalilla pelannut Oskari Setänen pysäytti Pärssisen yrityksen eleettömästi.

”Olen todella tyytyväinen kuuden pinnan viikonloppuun”
 
Kolmannessa erässä TUTO tyytyi puolustamaan ja pysymään jäähypenkiltä pois. Viimeisenä lukkona maalilla seisoi Kaapo Kähkönen, joka pysäytti päätöserässä peräti 15 kiekkoa. Tilaisuuden tullen TUTO lähti tehokkaasti vastahyökkäyksiin. Yksi hyökkäyksistä tuottikin tulosta, kun illan pisterohmu Pärssinen (1+3) ja Pulliainen rakensivat paikan Keinäselle, joka kylmän viileästi laittoi limpun pussiin ja tulostaululle loppulukemiksi 3-5 vierasvoiton. 

Ottelun jälkeen tavoitettu TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen oli tyytyväinen kuuden pisteen reissuviikonloppuun ja antoi ansaitut kehut myös KeuPalle.

-  Olen todella tyytyväinen kuuden pinnan viikonloppuun. Saamme tästä varmasti hyvin itseluottamusta jatkoon. Varsinkin tämä ilta oli vaikea. Keuruu oli todella haastava paikka pelata, siellä vallitsi kunnon vanhan ajan kylämeininki. Hallissa oli tunnelmaa ja yleisöprässäsi oikein kunnolla. On annettava kyllä kehut KeuPalle, oli todella miellyttävä tuttavuus.TUTOn pelit jatkuvat huomenna KeuPa HT:n vieraana. Peli alkaa Keuruulla klo 17.00.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää