Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimun pohjoisen kiertue käyntiin ruutinivoitolla

Edellisessä kotiottelussaan sarjakärki VaLePaa ilman vaihtopelaajia viidenteen erään asti kiusannut Team Lakkapää oli voimaton, kun Loimu iski Pohjois-Suomen kiertueensa käyntiin Rovaniemellä puhtaalla 0-3 (22-25, 21-25, 18-25) vierasvoitolla.

Pelipäivänä lentäen pohjoiseen matkustanut Loimu oli terävällä pelipäällä heti ottelun alussa. Otteluruuhkassa parhaillaan oleva Loimu marssitti avaukseen passariksi Kaius Peltosen ja keskitorjujaksi Karri Sihvosen, joten valtaosan kauden peleistä aloittaneet Ville Juntura ja Kyle Masterson saivat lepovuoron. Lakkapäällä ei ole parhaillaan juurikaan mahdollisuuksia pelaajiston kierrättämiseen, kun VaLePa ottelun lopun Lakkapää pelasi kotisalissaan ilman vaihtopelaajia ja Loimuakin vastaan vaihtopenkillä oli vain kaksi pelaajaa.

Loimu pääsi heti avauserän alussa pienelle karkumatkalle, mutta pääosin erää edettiin maksimissaan muutaman pisteen erolla. Avauserän ehdoton hahmo oli Urpo Sivula, joka paukutti ensimmäiseen erään 10 pistettä tehoin +8. Avauserässä yksinään ison vastuun Loimun pisteiden teosta kantanut Sivula sai tulitukea etenkin keskitorjuja Joe Kleiniltä, joka kirjautti toiseen erään 6 pistettä tehoin +6. Kotijoukkue taisteli tiukasti toisenkin erän voitosta hakkuri Joseph Smalzerin johdolla. Jenkkivahvistukselle kirjattiin toiseen erään 9 pistettä ja tehot +5.

Kolmas erä jäi ottelun viimeiseksi, kun Loimu otti siinä komennon ennen erän puoliväliä. Ottelu ei noussut tasoltaan kovinkaan korkeaksi, mutta Loimun rutiinisuoritus riitti täyteen pistepottiin, mikä olikin vieraiden tärkein tavoite perjantain iltapuhteeseen. Sarjapisteiden tapaan Loimu kaappasi mukaansa myös kaikki Lähitapiolan pisteet, kun kolme pistettä kuittasi Joe Klein (10 pts, +8, 3 torjuntaa), kaksi Urpo Sivula (18 pts, +10) ja yhden Ossi Rumpunen (16 pts, +7).

-Me tehtiin tänään se mitä tarvittiin kolmeen pisteeseen. Ottelun parasta antia oli se, että saimme kierrätettyä seitsikkoa. Passari Kaius Peltonen pelasi erinomaisen ottelun, kehui Loimun päävalmentaja Henri Tuomi.

Perjantain ottelun jälkeen Loimu jäi yöpymään Rovaniemelle, josta joukkue siirtyy lauantain aamuharjoitusten jälkeen junalla Ouluun, jossa vastaan asettuu Etta.

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.