Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kalle Kauppi ja Juho Salminen jatkavat Inter-paidassa

Kalle Kauppi ja Juho Salminen jatkavat Inter-paidassa

FC Inter on solminut ensi kautta koskevat jatkosopimukset 22-vuotiaan keskikenttäpelaaja Kalle Kaupin sekä 19-vuotiaan hyökkääjä Juho Salmisen kanssa. Molempien sopimuksissa on lisäksi optio toisesta kaudesta.

Ensimmäiset minuutit Veikkausliigaa Kauppi pelasi Interissä jo kaudella 2010. Yhteensä hän on pelannut 86 liigaottelussa, joissa on syntynyt kolme maalia. Ennen C-juniori-ikäisenä Interiin tehtyä siirtoa Kauppi pelasi Turun Pallo-Veikoissa ja jalkapallon pelaamisen hän aloitti Turun Nappulaliigassa.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma uskoo Kaupin pystyvän ensi kaudella tätä vuotta parempiin peliesityksiin.

- ”Kile” ei ole saavuttanut vielä täyttä potentiaaliaan, koska loukkaantumiset ovat olleet hidasteena kahteen peräkkäiseen kauteen valmistautuessa. Toivon hänelle ehjää harjoituskautta tulevana vuonna, sillä hänen tekniset taitonsa ovat jo hyvät, valmentaja luonnehtii Kauppia.

Interin paidan lisäksi myös maajoukkueen värit ovat tulleet Kaupille tutuksi lukuisista poikien ja nuorten maaotteluista. Alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa Kauppi pelasi seitsemästi.

Salminen puolestaan nousi A-junioreista Interin edustusjoukkueen mukaan keväällä ja debytoi Veikkausliigassa huhtikuussa. Hyökkäyksessä sekä keskellä että laidalla pelannut Salminen esiintyi kauden aikana lopulta 15 liigaottelussa ja avasi myös maalitilinsä elokuussa SJK:ta vastaan.

Dragtsma pitää Salmista erinomaisena esimerkkinä muille junioreille asenteen merkityksestä.

- Juho vakuutti heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien halullaan oppia ja tehdä asioita. Hänen vahvuutensa on nopeuden lisäksi juurikin jatkuva into tehdä töitä kentällä, Dragtsma mainitsee.

Salminen siirtyi Interin A-junioreihin kaudeksi 2013 kotikuntansa seurasta Liedon Pallosta. Alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa Salminen debytoi lokakuussa Ruotsia vastaan.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin 18-vuotias Jan Heinonen siirtyy lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan Kokkolan Pallo-Veikkojen joukkueeseen.

Lue lisää
Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

TPS on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Kalle Taimen kanssa. 29-vuotias Taimi on kotoisin alun perin Kaarinasta, mutta hän siirtyi Varsinais-Suomesta SJK:n organisaatioon Seinäjoelle jo kaudeksi 2011.

Lue lisää
Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen puolustaja Samuel Mahlamäen kanssa. 24-vuotias Mahlamäki pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana, että puolustuksen laidalla.

Lue lisää
Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Viime kaudella Veikkausliigaa FC Interissä lainasopimuksella pelannut 19-vuotias Noah Nurmi palaa Turkuun Interin ja tanskalaisseura Esbjergin päästyä sopimukseen Nurmen pysyvästä siirrosta.

Lue lisää
Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Laitahyökkääjä Albijon Muzaci on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen TPS:n kanssa. 24-vuotias Muzaci aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueen riveissä.

Lue lisää
Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen argentiinalaisen hyökkäyspään pelaajan Piben kanssa. Koko uransa Espanjassa pelannut 24-vuotias Pibe, varsinaiselta nimeltään Agustín Pastoriza Cacabelos.

Lue lisää