Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakärki KooKoo saapuu Turkuun

Sarjakärki KooKoo saapuu Turkuun

 

Kupittaan Marli Areenalla pelataan keskiviikkona todellinen titaanien taistelu, kun Mestistä johtava Kouvolan KooKoo saapuu TUTO Hockeyn vieraaksi. Paras mahdollinen vastustaja on TUTOlle tervetullut vieras.

"KooKoo on lähes samantasoinen kuin Vaasan Sport viime vuonna, ehkä jopa parempi. Heillä on kokeneet pakisto ja molarit sekä kolmeen kenttään jätkiä, jotka ovat pelanneet molemmissa sarjoissa tulosta tekevässä yksikössä. Vastustaja on paras mahdollinen ja se sopii meille. Ok suorittaminen huomenna riitä", sanoi TUTOn vastuuvalmentaja Ismo Lehkonen ottelun aattona.

KooKoo johtaa Mestistä ylivoimaisesti ja se on kerännyt jo 20 pistettä enemmän kuin viidentenä majaileva TUTO. Turkulaiset ovat kuitenki osoittaneet viime aikoina heräämisen merkkejä ja voittaneet kolme ottelua putkeen.

"Tehtiin kolmisen viikkoa sitten pelaamiseemme iso muutos. Yleensähän siitä syntyy kaaos, mutta nyt selvisimme vain muutamalla pelillä, jotka menivät ihan vihkoon", Lehkonen kertoi.

"Nyt ryhmä on sisäistänyt juttuja ja ollaan päästy pienempiin asioihin kiinni. Se on parantanut pelaajien pelirohkeutta hirveästi."

Pärssinen pidempään poissa

TUTOn kokoonpano muuttuu hieman keskiviikkoiseen KooKoo-otteluun. Kapteeni Timo Pärssinen loukkaantui perjantain LeKi-ottelussa ja on pidempään poissa.

"Tässä puhutaan pitkästä poissaolosta ja tämänpäiväinen magneettikuvaus kertoo siitä, miten tähän kauteen sitten vielä ehditään", sanoi urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola tiistaina.

Joukkueen parissa on ollut myös pientä kuumeilua ja hyökkääjä Oskari Lehtistä lepuutetaan keskiviikon ottelussa varotoimenpiteenä. Sairastuvalta kuuluu kuitenkin myös positiivisiakin uutisia.

"Topi Taavitsainen pääsee perjantaina jäälle luistelemaan oikein kunnolla ja myös Kristian Tuohilampi on mukana liukumassa ilman kontaktia. Hänet saadaan varmaankin tammikuussa mukaan riviin", Ismo Lehkonen kertoi.

"Hyvältä on tuntunut"

18-vuotias Kaapo Kähkönen saapui täksi kaudeksi TUTOon Espoon Bluesista. Nuori maalivahti on esiintynyt turkulaisten paidassa erinomaisesti ja torjunut 28 ottelussa torjuntaprosentilla 92.22.

"Hyvältä on tuntunut tulla Turkuun pelaamaan, käymään koulua ja elelemään. Kovaa on harjoiteltu, mutta niin mun mielestä pitääkin. Olen päässyt pelaamaan paljon pelejä ja pelit ne kuitenkin kehittää", totesi Kähkönen.

Seuraa heitä

#47 Aki Kangasmäki, KooKoo

25-vuotias Kangasmäki piipahti viime kaudella TUTO-paidassakin, mutta loukkaantui heti ensimmäisessä ottelussaan. Tällä kaudella Kouvolassa jälki on ollut tuhoisaa; 190 senttinen ja 98 kiloinen jässikkä on painanut tehot 30 ottelussa tehot 9+20=29, joilla irtoaa pistepörssin neljäs sija.

#79 Hannu Kuru, TUTO Hockey

Ensimmäistä kauttaan TUTOssa pelaava 21-vuotias hyökkääjä istutettiin LeKi-ottelussa loukkaantuneen Timo Pärssisen tilalle. Kuru kiitti vastuusta, nakutti kahdessa erässä Tuukka Pulliaisen rinnalla tehot 1+2 ja johdatti turkulaiset voittoon. Päävalmentaja Lehkosen mukaan Kuru jatkaa Mestistä dominoivan Pulliaisen ketjussa, ja miksei jatkaisi.

TUTO Hockey ja KooKoo kohtaavat Marli Areenalla keskiviikkona 10.12. klo 18.30 alkaen.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää