Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO tarrasi kiinni pudotuspelien kotietuun

TUTO tarrasi kiinni pudotuspelien kotietuun

 

Kuluvan kauden ennätysyleisö sai todistaa Marli Areenan keskiviikkoillassa viihdyttävän TUTO Hockeyn ja K-Vantaan välisen jääkiekko-ottelun, jonka voitti lopulta kotijoukkue TUTO maalein 4-1. Samalla TUTO nousi sarjataulukossa kaksi sijaa kolmanneksi.

"Nyt kun näitä kärkijoukkueita vastaan ollaan pelattu, niin kyllä TUTO on näistä joukkueista ihan selvästi se, jolle me aletaan peukuttaa. Oli niin vahvaa liikettä, että kyllä me löysässä hirressä roikuttiin koko peli. Kauton torjunnoilla pysyivät numerot suunnilleen siedettävinä", myönsi K-Vantaan päävalmentaja Jami Kauppi ottelun jälkeen. 

K-Vantaan parhaaksi pelaajaksi valittu maalivahti Jani Kautto torjui ottelussa peräti 45 kertaa. TUTOn veskari Kaapo Kähkönen selvisi 18 kopilla.

Toisessa erässä alkoi tapahtua

Avauserä ottelussa oli vielä maaliton, mutta toisessa erässä kotijoukkue TUTO iski kolme maalia vierailijoiden yhtä vastaan. Kahdesta ensimmäisestä turkulaisosumasta vastasi kapteeni Timo Pärssinen ja kolmannen laukoi puolustaja Niko Karhu viivalta. Vantaalaisten ainokaisesta vastasi Moses Mustonen.

Voittonsa myötä TUTO nousi sarjataulukossa kolmanneksi ohi Kajaanin Hokin ja Jukureille hävinneen JYP-Akatemian. K-Vantaan pudotuspelimahdollisuudet sen sijaan hävisivät viimeistään TUTO-tappion myötä.

"Olen hyvin pettynyt nyt, kun viimeinenkin mahdollisuus playoffeihin on mennyt. Onnittelut TUTOlle vielä kerran ja toivotaan parasta playoffeja ajatellen", Kauppi totesi.

"Lentokeli lähenee"

TUTOn neljännestä maalista vastasi päätöserässä Toni Jalo, joka palasi sairaslomansa jälkeen väkevästi askiin tehoilemalla lukemat 1+1. Turkulaisten päävalmentaja Ismo Lehkonen oli ottelun jälkeen silminnähden tyytyväinen ja luottavainen omiensa vireeseen pudotuspelien lähestyessä.

"Pikkuhiljaa alkaa se kutittelu tuolta jaloista ja kupolista löytyä niin, että lentokeli lähenee. Alivoima oli tänään hyvää ja pystyttiin luomaan varsinkin viimeisessä erässä 5vs5-pelissä paikkoja. Se osoittaa sen, että se meidän ns. "hiihtäjien kuntopiikki" on tulossa sieltä. Uskomme kovin, että olemme keskiviikkona valmiita, kun playoffit alkavat. Tänään oli paljon hyviä juttuja ja kohti perjantaita."

TUTO pelaa Marli Areenalla uudelleen heti perjantaina, kun vieraaksi saapuu SaPKo.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää