Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimulle mielenkiintoinen passarivahvistus

Loimulle mielenkiintoinen passarivahvistus

 

Raision Loimu sai viikonloppuna ratkaisun yhteen uuden joukkueen kokoamisen isoimmista ongelmista, kun maajoukkueen EM-kisojen isolle listalle nimetty passari Kasper Vuorinen (31 v, 190 cm) laittoi nimensä Loimun tarjoamaan sopimuspaperiin.

Vuorisen sopimus kestää lokakuun loppuun asti, mutta sitä on mahdollista jatkaa sen jälkeen. Vuorisen tähtäin on ulkomaan kentillä, josta pelipaikan löytyminen lokakuun jälkeen on hänen ykköstavoitteensa. Viime kaudella Vuorisen ulkomaanpesti ylitti valtakunnan päämedioidenkin uutiskynnykset, kun hän esiintyi ensimmäisenä suomalaisena erittäin kovatasoisessa Iranin Superliigassa Javanheri Gonbadin riveissä ja kirjoitti eksoottisista kokemuksistaan mielenkiintoista blogia.

- Loimun ja minun intressit kohtasivat. Loimu tarvitsi pre-seasonille ja kauden alkuvaiheeseen pelaavaa passaria ja minä tarvitsin pelipaikkaa, jossa aloittaa kausi. Tämän jälkeen on tarkoitus lähteä ulkomaille, kun kiinnostava paikka löytyy. Loimulla on hieno tarina mahtavalla historialla, joten mielenkiinnolla odotan aikaa uudessa seurassa, kommentoi Vuorinen.

Loimu on harjoitellut kuluvan kesän pääosin seuran kakkosjoukkueen passareiden pyörittäessä peliä harjoituksissa, kun liigajoukkueen ainoa sopimuksen alainen passari Ville Juntura on ollut maajoukkueen mukana Maailmanliigassa ja siihen liittyvissä leirityksissä. Maajoukkueen kiireet jatkuvat myös elo-lokakuussa, joten Loimu tarvitsi syyskuussa alkavaan Mestaruusliigaan sekä siihen valmistavaan jaksoon liigakokemusta omaavan passarin. 

Kesken viime kauden kaularangan pullistuman vuoksi pelinsä päättänyt Kaius Peltonen ei ole vieläkään palautunut täyteen harjoituskuntoon, joten hänen paluun ja mahdollisen jatkosopimuksen varaan ei voitu Loimun taustajoukoissa laskea. Muitakin koti- ja ulkomaisia nimiä oli Loimun listalla ja nyt yksi listan kärkipään nimistä lopulta saatiin oranssi-mustaan paitaan.

Vuorinen on pelannut kotimaan pääsarjassa aiemimmin Hurrikaanin, MuurLen ja Tiikereiden riveissä. Tiikereissä hän voitti 2014 sekä Suomen Cupin kultaa että Mestaruusliigan hopeaa. Vuorinen on ollut maajoukkuelistoilla kesästä 2014 lähtien ja hän on mukana myös päävalmentaja Tuomas Sammelvuon tänään julkaisemalla EM-kisojen nimilistalla.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää