Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS vahvistui kolmella ruotsalaisella

TPS vahvistui kolmella ruotsalaisella

Turun Palloseura on solminut pelaajasopimukset kolmen ruotsalaispelaajan kanssa. Hyökkääjä Anton Holm sekä puolustajat Filip Windlert ja Henrik Larsson liittyvät mustavalkoisiin HockeyAllsvenskanista.  Kaikki kolme sopimusta ovat yhden kauden mittaisia.

Anton Holm, 29, siirtyy Turkuun Allsvenskanin runkosarjan voittaja Tukholman AIK:sta. Holm iski viime kaudella 39 ottelussa tehot 18+20=38. Viimeisen kolmen sesongin aikana vasemmalta tykittävä vauhtikone on takonut yhteensä 69 maalia ja 112 tehopistettä.

– Anton on iso ja vahva hyökkääjä, joka on ollut tehokas Allsvenskanissa. Hänellä on erinomainen laukaus ja hän pystyy tekemään myös peliä. Anton näki Turun hyvänä paikkana mennä urallaan eteenpäin, kommentoi HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

26-vuotias Filip Windlert edusti menneellä kaudella niin ikään AIK:ta. Vasemmalta operoiva puolustaja on pelannut Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla neljä kokonaista kautta tehden yhteensä 43 pistettä. Tehotilastoissa komeilee vahva +46.

– Windlert on hyvin luisteleva puolustaja, jonka vahvuudet ovat puolustuspelissä. Filip on myös hyvä joukkuepelaaja, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja, linjaa Niittymäki.

Henrik Larsson, 24, pelasi viime kauden pääasiassa BIK Karlskogan riveissä.  Puolustaja kirjautti 33 ottelussa 24 tehopistettä. Kaudella 16–17 Larsson voitti Allsvenskanin puolustajien pistepörssin 40 tehopisteellään.

– Henrikillä on potentiaalia ottaa seuraava steppi pelaajana Suomessa. Hänellä on hyvät kiekolliset taidot ja lisäksi hän lukee peliä hyvin, Niittymäki taustoittaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää