Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin. 55-vuotias Allen on toiminut pitkällä valmennusurallaan muun muassa kolmen eri Veikkausliigajoukkueen päävalmentajana.

- Saimme raudanlujan jalkapalloammattilaisen mukaan valmennusryhmäämme. John tuo kokemuksellaan taas ihan uutta näkemystä koko joukkueen toimintaan mukaan. TPS palaa nyt myös takaisin harjoituksiin tauon jälkeen. Aloitamme harjoittelun ensin pienryhmissä ja jatkamme joukkueharjoituksilla kesäkuun puolella. Tähtäimessä tietysti on, että olemme kaikki valmiita, kun liigakausi kesäkuussa alkaa, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia taustoittaa.

Walesista kotoisin oleva Allen saapui Suomeen pelaajana vuonna 1984. Hän pelasi Veikkausliigassa ja sitä edeltäneessä SM-sarjassa yhteensä 282 ottelua MP:n, RoPS, TPS:n, MYPA:n ja TPV:n paidassa.

Allen aloitti valmennusuransa TPS:n edustusjoukkueen kakkosvalmentajana 2003. Kauden 2008 lopussa hän nousi seuran päävalmentajaksi. Turusta hän jatkoi matkaansa kaudeksi 2010 Rovaniemelle RoPS:n päävalmentajaksi. Kausina 2012-14 hän on toimi SalPa:n valmennuspäällikkönä ja päävalmentajana. Salosta Allen siirtyi Poriin FC Jazzin päävalmentajaksi kaudeksi 2015. Hän palasi Porista Turkuun kesken kauden 2016 toimien alkuun FC Interin junioreissa valmennuspäällikkönä, pian myös edustusjoukkueen kakkosvalmentajana, sekä vielä päävalmentajana loppukauden 2018.

Allen on valmentanut viimeksi Ruotsin 1. divisioonassa pelaavassa Oskarshamns AIK:ssa. Hän valmistautui myös alkavaan kauteen Oskarshamnissa, mutta nykyiset poikkeusolot muuttivat suunnitelmat kauden osalta ja hän päätti lopulta palata takaisin Suomeen.

- Kauden alkuun liittyi Ruotsissa näissä olosuhteissa monia epävarmuustekijöitä ja päädyin palaamaan takaisin kotiin. Jalkapallokausi 2020 tulee olemaan erikoinen, joten olen iloinen, että minulle tarjoutui mahdollisuus päästä mukaan TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennukseen. Tilanne on minulle uusi, mutta tämä on samalla mielenkiintoinen haaste. Odotan jo innolla, että pääsemme pian myös joukkueena harjoitus- ja pelikentille, Allen jo tunnelmoi.

Lähde: fc.tps.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2018 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin 18-vuotias Jan Heinonen siirtyy lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan Kokkolan Pallo-Veikkojen joukkueeseen.

Lue lisää
Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

TPS on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Kalle Taimen kanssa. 29-vuotias Taimi on kotoisin alun perin Kaarinasta, mutta hän siirtyi Varsinais-Suomesta SJK:n organisaatioon Seinäjoelle jo kaudeksi 2011.

Lue lisää
Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen puolustaja Samuel Mahlamäen kanssa. 24-vuotias Mahlamäki pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana, että puolustuksen laidalla.

Lue lisää
Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Viime kaudella Veikkausliigaa FC Interissä lainasopimuksella pelannut 19-vuotias Noah Nurmi palaa Turkuun Interin ja tanskalaisseura Esbjergin päästyä sopimukseen Nurmen pysyvästä siirrosta.

Lue lisää
Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Laitahyökkääjä Albijon Muzaci on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen TPS:n kanssa. 24-vuotias Muzaci aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueen riveissä.

Lue lisää
Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen argentiinalaisen hyökkäyspään pelaajan Piben kanssa. Koko uransa Espanjassa pelannut 24-vuotias Pibe, varsinaiselta nimeltään Agustín Pastoriza Cacabelos.

Lue lisää