Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pasi Läpinen jatkaa TPS:n SWU-koordinaattorina

Veikkausvinkit

 
Pasi Läpinen jatkaa TPS:n SWU-koordinaattorina

Pasi Läpinen jatkaa TPS:n Southwest United -yhteistyöverkoston koordinaattorina ainakin seuraavat kaksi vuotta. Southwest United on TPS:n ja Turun lähialueen seurojen keskinäinen yhteistyöverkosto. Verkostossa on tällä hetkellä mukana yhteensä viisitoista seuraa. Kaarinalaislähtöinen Läpinen vastaa Southwest United -verkoston operatiivisesta toiminnasta, kehityksestä sekä laajentumisesta.

-Toiminnan laatu on mennyt oikeaan suuntaan Läpisen Pasin johdolla ja olemme löytäneet uusia yhteistyömuotoja. Yhteistyöseuramme ovat kiitelleet Läpisen tapaa hoitaa asioita ja myös me olemme tyytyväisiä SWU-toiminnan jatkuvuuteen ja kehitykseen, TPS:n urheilutoimenjohtaja Marco Casagrande kiittelee.

Läpinen pelasi KaaPo:n miesten joukkueissa juniorivaiheen jälkeen vuosina 1982-92. Ensimmäiset valmennustehtävänsä hän otti vastaan KaaPo:n B-junioreissa vuonna 1987, silloin hän toimi kakkosvalmentajan roolissa.

Vastuuvalmentajana hän toimi ensimmäistä kertaa KaaPo:n A-junioreissa vuonna 1990. Tämän jälkeen Läpinen valmensi KaaPo:n A- ja B-junioreita päävalmentajana kahteenkin eri otteeseen.

Hän toimi myös KaaPo:n edustusjoukkueen päävalmentajana vuosina 1998-99 ja 2001-02 sekä edustuksen kakkosvalmentajana vuosina 1996-97 ja 2000.

Läpinen toimi myös KaaPo:n valmennuspäällikkönä 1993 sekä seuran urheilutoimenjohtajana vuonna 2003. Läpinen koulutti Turun Piirin alueen valmentajia liittokouluttajan roolissa vuosina 2003-06. Hän on toiminut myös Turun piirin C14- ja C15-ikäluokkien joukkueiden valmentajana.

41-vuotias Läpinen nimitettiin TPS:n SWU-koordinaatoriksi kaksi vuotta sitten.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle
Sami Rähmönen aloittaa jo 15:nnen kautensa TPS-paidassa

Sami Rähmönen aloittaa jo 15:nnen kautensa TPS-paidassa

TPS-kapteeni Sami Rähmönen jatkaa pelaajauraansa kasvattajaseuransa paidassa Jalkapallon Ykkösessä. Alkava kausi 2019 on Rähmöselle jo viidestoista TPS:n edustusjoukkueessa. Rähmönen ja TPS ovat solmineet kauden 2019 kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Anton Lepola ja Alim Moundi siirtyvät TPS:n riveihin

Anton Lepola ja Alim Moundi siirtyvät TPS:n riveihin

Jalkapallon Suomen Cupiin ja Ykköseen valmistautuva TPS on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudeksi 2019. Maalivahti Anton Lepola palaa TPS-paitaan IFK Mariehamnista. Keskikenttäpelaaja Alim Moundi siirtyy TPS:ään puolestaan Tampereen Ilveksestä.

Lue lisää
Miro Tenho siirtyy FC Interiin

Miro Tenho siirtyy FC Interiin

FC Inter on solminut yksivuotisen sopimuksen toppari Miro Tenhon kanssa.

Lue lisää
Ääritalo ja Espinosa sopimuksiin Tepsin kanssa

Ääritalo ja Espinosa sopimuksiin Tepsin kanssa

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS ja hyökkääjä Mika Ääritalo ovat solmineet kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen. 33-vuotias Ääritalo aloittaa näin jo neljännentoista kautensa TPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Montola ja Latonen jatkosopimuksiin

Montola ja Latonen jatkosopimuksiin

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut jälleen kaksi uutta pelaajasopimusta. Keskikenttäpelaaja Juho Montola ja hyökkääjä Joakim Latonen jatkavat TPS:n riveissä kauden 2019 kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Hyökkääjä Albijon Muzaci siirtyy TPS:n riveihin

Hyökkääjä Albijon Muzaci siirtyy TPS:n riveihin

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut jälleen uuden pelaajasopimuksen. Täysin uutena sopimuspelaajana TPS:ään liittyy hyökkääjä Albijon Muzaci, joka siirtyy raitapaitoihin SalPa:sta. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2019.

Lue lisää