Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-pojille takkiin Trackersilta 3-2

FBC Turun A-poikien surkeat Iittalan vierailut saivat jatkoa, kun lauantaina pisteet lähes luovutettiin Trackersille 3-2 lukemin.

Selityksiä tappiolle voisi keksiä vaikka kuinka alkaen muutamasta pelaajasta edustusjoukkueen mukana, muutamasta poissaolijasta, jo varmistuneesta play off -paikasta ja mukana olleista B- ja C-junioreista, mutta mikään ei silti selitä sitä hengettömyyttä ja lähes välinpitämättömyyttä, mitä Iittalassa esitettiin. Kaksi rankkaria ja kolme läpiajoa, tehtyjä maaleja näistä paikoista silti nolla. Ei näillä määrillä tahmanen lattia vain käy enää kovin hyväksi selitykseksi maalipaikkojen hukkaamiselle.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, kunnes B- ja C-junioreista koostuneella Beecee ketjulla kävi heidän ensimmäisessä vaihdossaan todella kylmästi. Pallo oman päädyn sisäänlyönnistä suoraa naapurin lapaan ja pari sekunttia myöhemmin palloa kaivellaankin ekaa kertaa hölmistyneen Joonas Elomaan takaa. Erän aikana keltapaidat pystyivät luomaan muutamia kohtuu kelpo maalipaikkoja, mutta jotenkin hommassa ei vain ollut tappamisen meininki.

Toisessa erässä kaava oli sama ja erän alkua Beecee jopa hienokseltaa hallitsi, mutta kun omat paikat jätetään järjestäen käyttämättä, niin naapuri kyllä varmasti jossain vaiheessa iskee. Niin kävi nytkin ja erän puolivälissä Trackers iski kahdessa perättäisessä vaihdossa seisoskelevaa FBC puolustusta vastaa kaksi hienoa maalia. Hukatun rankkari jälkeen onneksi Atte Hänninen onnistui jatkamaan pallon ylivoimalla maalinedestä ohi koko pelin hyvin torjuneen hämeelinnalais maalivahdin ja erätauolla digitaalilla oli hitusen siedettävämmän 3-2 lukemat.

Kolmanteen erää tavoitteena oli lähteä kuromaan kiinni Trackersin etumatka ja kertaalleen erässä onnistuttiinkin, kun Aku Kuikka toimitti ylivoimalla pallon vihdoin toistamiseen hämeelinnalaisten maaliin. Tätä ennen tosin ehdittiin hukata paikka jos toinenkin sekä yksi rankkari. Pari viimeistä minuuttia tahottiin ilman veskariaki, mutta eipä saadut paikat nyt niin kovin kummoisia olleet.

Lähes tulkoon oleellisin reissusta taisi osalle pelaajista olla se, että ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Paljoa muuta kerrottavaa reissusta ei paluumatkan miesten 2.divisioonan live otteluseurantaa enempää ole. Raskas matka play offeihin tuleekin, jos meininki ei parane viimeisiin runkosarjan otteluihin, joista kaksi on vieläpä vieraissa. Asiaa ei ainakaa paranna edustusjoukkueen karsintaohjelman päällekkäisyys A-junioreiden pelien kanssa, mutta onneksi sairaslista on samaan aikaa tyhjenemässä, mikä tuo osaltaa helpotusta kokoonpanoon.

Ottelu Silvermoon tähdet saivat Joonas Elomaa ja Marko Kärkkäinen.

FBC Turun A-junioreiden seuraava ja samalla runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan tulevan lauantaina 7.3 kello 19.00 Seinäjoen Peliveljiä vastaan. Tervetuloa