Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi jatkosopimukset Max Kolun, Antti Halosen ja Joonas Järvisen kanssa

 
TPS solmi jatkosopimukset Max Kolun, Antti Halosen ja Joonas Järvisen kanssa

TPS vahvistaa rivejään solmimalla jatkosopimukset kolmen viime kauden runkopelaajansa kanssa. Hyökkääjä Max Kolu, 25, sekä puolustaja Antti Halonen, 27, ovat solmineet yhden vuoden ja puolustaja Joonas Järvinen, 20, kahden vuoden jatkosopimukset seuran kanssa.

Max Kolulle alkava kausi on kolmas SM-liigassa ja TPS:ssä. Kolu on pelannut juniorivuotensa TPS:ssä sekä vuosina 2003-2007 neljä kautta USA:ssa yliopistosarja NCAA:ssa. Kolu tunnetaan armottomana joukkueensa puolesta taistelijana sekä tehokkaana jäähyntappajana.

- Hyvillä mielin jatkan uraani kotikaupungissa ja TPS:ssä. Loppukausi sujui hyvin joukkueena ja toiveena onkin saada ensi kaudella halli täyteen heti alkukaudesta. Henkilökohtaisella tasolla on tavoitteena kehittyä pelaajana ja lisätä tätä kautta peliminuutteja, kertoo Kolu.

Myös Antti Halonen aloittaa kolmannen SM-liigakautensa TPS:n riveissä. Halonen on kotoisin Kajaanista ja hän pelasikin 5 kautta Mestis-seura Kajaanin Hokissa ennen liigaan nousua. A-juniorivuodet Halonen vietti Raumalla sekä Kuopiossa, jossa hän pelasi osan kautta 2001-2002 Kalpan silloisessa Mestis-joukkueessa. Halonen tunnetaan fyysisenä puolustajana ja hän kuului TPS:n puolustuksen runkomiehiin viime kaudella.

- Mielellään jäämme perheen kanssa Turkuun ja TPS:iin. Joukkueessa oli hyvä syke nousujohdanteisen kauden päätteeksi ja siitä on hyvä jatkaa. Henkilökohtaisena tavoitteena on parantaa entisestään omaa peliä, tässä on nyt vuosi taas lisäkokemusta SM-liigasta takana, sanoo Halonen.

Joonas Järvinen on TPS:n junioritoiminnan kasvatteja ja hän aloittaa myös kolmannen kautensa SM-liigassa TPS:n riveissä. Järvinen on edustanut Suomea useiden ikäluokkien maajoukkueissa ja hän on kehittynyt tasaisen varmasti liigakausiensa aikana. Järvinen pelasi viime kaudella paljon ja oli tärkeä pelaaja TPS:lle loppukautena ja playoffseissa.

- Töitä tehdään ensi kautta ajatellen ja olen iloinen, että jatkan uraani TPS:ssä. Henkilökohtaisena tavoitteena on saada ehjä kesäharjoittelukausi alle nyt, kun armeija on suoritettu alta pois, kommentoi Järvinen.

TPS:n valmentajat Kai Suikkanen ja Riku-Petteri Lehtonen ovat mielissään jatkosopimuksista.

- Kolu on joukkueelleen illasta toiseen pyyteetöntä työtä tekevä pelaaja ja erittäin tärkeä alivoimamies. Halonen on fyysinen puolustuksen runkomies, joita ei koskaan ole liikaa. Järvinen puolestaan nosti profiiliaan loppukautta kohden ja pelasi erinomaiset playoffsit.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiHalonen

Antti Halonen

2.2.1982 Kajaani
Tiedot

JoonasJärvinen

Joonas Järvinen

5.1.1989 Turku
Tiedot

Max Kolu

7.7.1983 Turku
Tiedot

Riku-PetteriLehtonen

Riku-Petteri Lehtonen

19.1.1971
Tiedot

KaiSuikkanen

Kai Suikkanen

28.2.1959 Parkano
Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää