Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBC Turulle neljä uutta pelaajaa

Veikkausvinkit

 
FBC Turulle neljä uutta pelaajaa


Keväällä divarinousua juhlinut FBC Turun edustusmiehistö on kiinnittänyt riveihinsä neljä uutta pelaajaa. Keltaisessa paidassa vuosien saatossa hyvinkin tutuksi tullut isokokoinen Heikki Pernaa palaa FBC-puolustukseen vuoden visiitiltä Turun Palloseuran liigajoukkueesta tuoden mukanaan nuoren hyökkääjän Markus Järvisen. Nousiaisten Ryhdin 2.divarijoukkueesta saapuu Beeceen hyökkäystä vahvistamaan pistelinko Jarno Laaksonen sekä voimaright Pasi Varjonen.

- Olemme jo pitkin viime kautta kartoittaneet Turun alueelta sopivia vahvistuksia, jotka toisivat jotain lisää joukkueeseemme ja tyytyväisenä voin todeta että nämä joita haluuttiinkin ovat nyt osa joukkuetamme. Linja oli heti nousun varmistuttua se, että uusissa miehissä ei haeta määrää, vaan etsimme nimenomaan tarpeitamme vastaavia miehiä. Voimaa puolustuspäähän, oikea käsi alhaalla pelaavia sekä ratkaisuvoimaa oli hakusessa ja sitä nyt saimme, sanaili FBC Turun valmentaja Peter Ruohomäki tyytyväisenä uusista vahvistuksista.

Heikki Pernaa
(puolustaja, left, 25 v.)

Pernaa on alunperin Seinäjoen Peliveljien kasvatti josta mies tuli opiskeluiden perässä Turkuun. FBC:n puolustuksessa mies nousi todelliseksi kovaluiseksi profiiliipakiksi kahden divari ja kahden 2.divarikauden aikana. Viime kaudella Pernaa kävi haistelemassa liigaympyröitä Turun Palloseurassa, mutta kun oikeaa roolia ei kauden aikana löytynyt, niin paluupäätös tuttuun ympäristöön oli helppo kauden päättyessä.

heikki_pernaan_kuva_kaudelta_07-08.jpg

markus_jrvinen.jpg

Markus Järvinen
(hyökkäjä, right, 20 v.)

Järvinen on TPS salibandyn kasvatti ja on päässyt haistelemaan liigaympyröitäkin kahdella viime kaudella, mutta lopullinen läpimurto on miesten tasolla vielä antanut odottaa itseään. Nuorten SM-sarjassa ja nuorten maajoukkueympyröissä mies on osoittanut pystyvänsä tehtailemaan pisteitä ja suuremman vastuun myötä myös miesten tasolla divarissa pistesarake varmasti karttuu tasaisesti suoraviivaisella hyökkääjällä.

Jarno Laaksonen
(hyökkääjä, left, 30 v.)

Laaksonen on päässyt haistelemaan tätä 1.divisioonan sarjatasoa jo SBS Wirmon ainokaisella divarikaudella, mutta silloin vielä reistaillut polvi hillitsi hyökkääjän tehoja. Viimeiset kaksi kautta 2.divarissa Ryhdin paidassa ovatkin sitten tehojen puolesta olleet vakuuttavia! (38 ott. 68+45=113p.)

jarno_laaksonen.jpg

pasi_varjonen.jpg

Pasi Varjonen
(hyökkääjä, right, 28 v.)

Varjonen on Laaksosen Jarnon laidalla suoraviivaisena voimahyökkääjänä paukutellut varsin mukavat tehot kakkosessa. Omaa divarikokemusta myös SBS Wirmon riveistä, mutta pelasi silloin puolustajan tontilla, joten on näin varsin monikäyttöinen rightin puolen lisä joukkueeseen.

- Muutama palanen kun saadaan vielä loksahtamaan paikalleen, niin joukkue alkaa olla koossa. Puhutaan 2-3 pelaajasta, joista yksi on maalivahti. Ihan hyvällä mallilla siis ollaan joukkueen rakentamisen suhteen ja hyvinkin valmis joukkue julkistettaneen vielä ennen juhannusta. Muutama neuvottelu on aika pitkällä ja nimet saataneen papereihin lähipäivinä, kertoo puolestaan FBC Turun manageri Antti Vääri.

FBC Turun viime kauden joukkueesta varmoja poislähtijöitä tähän mennessä ovat Vaasaan muuttanut maalivahti Jussi Lähteensuo sekä Runosmäen Urheilijoiden kolmosdivarimiehistöön palannut hyökkääjä Timo Urhonen. Muutaman viime kauden pelaajan kanssa ovat neuvottelut vielä kesken, mutta silläkin rintamalla asiat selvinevät lähipäivien aikana.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MarkusJärvinen

Markus Järvinen

13.6.1988
Tiedot

JarnoLaaksonen

Jarno Laaksonen

Tiedot

HeikkiPernaa

Heikki Pernaa

14.9.1983
Tiedot

PasiVarjonen

Pasi Varjonen

Tiedot


Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää
Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää