Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HC TPS Turku Oy:n tulos parani huomattavasti

 
HC TPS Turku Oy:n tulos parani huomattavasti


HC TPS Turku Oy sai käännettyä liiketoiminnan kassavirran niukasti plussalle

HC TPS Turku Oy:n liiketappio laski selvästi edellisvuoteen verrattuna. Yhtiön liiketappio oli 274 te:a, jossa oli 74,3 % parannusta edellisvuodesta. Myös yhtiön käyttökate parani merkittävästi (87,1 %) ollen kuitenkin 117 te:a negatiivinen. Yhtiön liiketulos oli poistojen verran tappiolla, eli 157 te:a. Yhtiön liikevaihto nousi 25,1 %. Liikevaihto kasvoi edellisen tilikauden 3,585 me:sta 4,484 me:oon.

Tuloskehitys oli tappiollisuudesta huolimatta todella positiivista, toteaa HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Kari Hietarinta.

Hietarinnan mukaan systemaattinen kulukarsinta, onnistunut myynti sekä menestys play offseissa nostivat tuloksen ennen poistoja nollatasolle. Kovan työn myötä yhtiön kehitys on jatkunut oikean suuntaisena. Nykyisessä taloustilanteessa haasteita kuitenkin riittää, ja sekä yleisön, että yhteistyökumppaneiden hoitamiseen panostetaan entistä enemmän. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa nollatulos seuraavalla kaudella. HC TPS Turku Oy:n tase ja rahoitus ovat hyvässä kunnossa. Myös yhtiön velkaa on kauden aikana hieman lyhennetty, toteaa Hietarinta.

Yhteistyökumppanit hyvin mukana

HC TPS:n kova työ talouden tervehdyttämiseksi sekä kevään hyvä pelillinen ilme on saanut myös yhteistyökumppaneilta paljon positiivista palautetta ja myynnin uskotaankin sujuvan hyvin haastavasta taloustilanteesta huolimatta. Hietarinnan mukaan viime kevään erinomainen playoffs -tunnelma osoitti jääkiekon merkityksen Turulle, ja myös yhteistyökumppanit haluavat olla tässä vahvasti mukana. Olemme lähes kaikkien nykyisten yhteistyökumppaneiden kanssa keskustelleet hyvässä hengessä tulevan kauden yhteistyöstä. Ilmassa on selvästi positiivista odotusta ja yritykset ovat lähteneet erinomaisesti mukaan ensi kauteen, Hietarinta jatkaa.

HC TPS Turku Oy:n hallitus jatkaa lähes ennallaan

HC TPS Turku Oy:n yhtiökokouksessa 15.6. päätettiin myös, että osakeyhtiön hallitus jatkaa lähes kuluneen vuoden mukaisessa kokoonpanossa. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Lakiasiaintoimisto Suomi & Suvannosta varatuomari Markku Suvanto sekä VMP-Groupin hallituksen jäsen Mauno Savolainen. Hallituksen muut jäsenet ovat: TPS Turku Ry:n puheenjohtaja Tomi Aalto, Oy Felix-Abba Ab:n ostojohtaja Kari Harila, Oral Hammaslääkärit Oy:n toimitusjohtaja Antti Kasi, Turun Sanomien myyntijohtaja Jaakko Ketonen, Eckes-Granini Finland Oy:n toimitusjohtaja Timo Laukkanen, Rausanne Oy:n toimitusjohtaja Rauno Puolimatka, Pizzeria Dennis Oy:n toimitusjohtaja Kim Rafkin ja Hasan & Partnersin luova johtaja Eka Ruola. Hallituksen puheenjohtajuuden ottaa vuorostaan Timo Laukkanen.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää