Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter saa vieraita Tampereelta

 
Inter saa vieraita Tampereelta


FC Inter pelaa huomenna, eli lauantaina kauden toiseksi viimeisen Veikkausliigan kotiottelun Tampere Unitedia vastaan. Erotuomari Kim Ittonen puhaltaa ottelun käyntiin tuttuun tapaan kello 18.30.

Kaksi avainpelaajaansa kesken kauden seurasta pois päästänyt TamU on ollut hyvässä vireessä syksyn peleissä, vaikka HJK:lle edellisen ottelun Mikko Kavenin lahjamaalilla loppujen lopuksi hävisikin. Klubia ottelua edelsi kolme peräkkäistä voittoa.

Interin kannalta katsottuna TamU on joukkueelle oikeastaan pahin mahdollinen vastustaja. 22 pelatusta ottelusta Inter on voittanut vain kaksi. Useasti joukkue on ollut voitossa kiinni, mutta jotenkin TamU on onnistunut kääntämään pelin edukseen tai tulemaan tasoihin.

- TamU-ottelut ovat olleet melko lailla tasaisia, mutta jotenkin tamperelaiset ovat onnistuneet tulemaan vaikeistakin paikoista. Heinäkuussa pelatussa ottelussa olimme pelissä täysin hallitsevampi osapuoli tunnin ajan. Loput ottelusta olimmekin sitten luvattoman heikkoja, muistelee Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Jos TamU:n peli on viime otteluissa kulkenut mukavasti, niin hyvässä putkessa on myös Inter, jonka edellisestä tappiosta on vierähtänyt yli kuukausi. Dragtsma haluaakin jatkaa tätä putkea myös lauantaina.

- Olemme pelanneet yli kuukauden tappioitta, mikä on hyvä asia. Pyrimme jatkamaan tappiottomien pelien sarjaa jälleen lauantaina. Siihen tarvitaan tasapainoinen suoritus koko 90 minuutin ajalla, sillä TamU on ollut viime otteluissa vakuuttavassa kunnossa, korostaa Interin hollantilaisvalmentaja.

Inter joutuu tulemaan lauantain ottelussa toimeen ilman pelikiellossa olevia Joni Kaukoa ja Kennedy Nwangangaa. Dragtsman mukaan tämä tulee aiheuttamaan joitakin muutoksia joukkueen kokoonpanoon.

- Kaksi edellisen ottelun avauksen pelaajaa on nyt pelikiellossa, mikä aiheuttaa jonkin verran muutoksia kokoonpanoon. Terveystilanne on kuitenkin joukkueessa hyvä, minkä ansiosta saamme Kaukon ja Kenedyn tilalle nälkäisiä pelaajia, sanoo Dragtsma.

Kaukon ja Nwangangan lisäksi Interin kokoonpanosta puuttuvat pitkäaikaispotilas Pablo Gomez-Marttila ja maalivahti Patrick Bantamoi, jonka sormesta ei ole löytynyt murtumia, mutta kivut ovat miehen itsensä mukaan sen verran kovia, ettei pallon kiinniottamista tule mitään.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää