Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter ja TamU tasasivat pisteet

 
Inter ja TamU tasasivat pisteet


FC INTER-TAMPERE UNITED 2-2(1-1)
Maalit:

1-0 Mika Ojala 11. min
1-1 Tomi Petrescu 22. min
2-1 Mika Ojala 85. min
2-2 Rafinha 89. min

Interin kokoonpano:
12 David Monsalve
5 Alberto Ramirez
7 Ari Nyman
8 Touko Tumanto (23 Ville Nikkari 21. min)
11 Timo Furuholm
14 Joni Aho
15 Severi Paajanen (18 Ats Purje 89. min)
17 Mika Ojala
19 Aristides Pertot
22 Sami Sanevuori
29 Henri Lehtonen

Vaihdossa:
13 Jani Meriläinen
6 Jermu Gustafsson
9 Guillano Grot
30 Martin Civit

Inter ei onnistunut lauantaina voittamaan Tampere Unitedia Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa. Inter oli vielä voitossa kiinni, kun joukkue meni johtoon Mika Ojalan komealla vapaapotkumaalilla pelin 85. minuutilla. TamU tuli kuitenkin vielä tasoihin Rafinhan iskiessä maalin Joni Ahon täydellisen oikosulun seurauksena.

Reilut viisi minuuttia myöhemmin Interin kapteeni Henri Lehtosen päässä pimeni. Pänä lähti kostamaan Juha Pirisen aikaisempaa liukutaklausta, sillä seurauksella, että sai teostaan täysin aiheesta punaisen kortin.

Ulosajon myötä Inter joutui muokkaamaan kenttäryhmitystä, minkä seurauksena pirteästi pelin aloittanut Touko Tumanto sai tehdä tilaa vasemman pakin paikan ottaneelle Ville Nikkarille.

Nikkari ei ehtinyt olla kentällä kuin minuutin, kun TamU teki tasoituksen. Maalista vastasi pikkunätin seinäpelin päätteeksi tarkalla alakulmalaukauksella Tomi Petrescu. Syötön maalin tarjoili Aleksei Kangaskolkka.

TamU:n maalin jälkeen peli tasoittui Interin keskittyessä puolustamiseen. Pallohallinasta huolimatta tamperelaiset eivät saaneet luotua ensimmäisellä jaksolla vaarallisia tilanteita David Monsalven vartioimalle Inter-maalille.

Toinen jakso noudatti ensimmäisen jakson kaavaa. TamU piti palloa ja Inter keskittyi iskemään vastahyökkäyksiä. Inter sai pidettyä puolustuslinjan tarpeeksi kaukana maalista ja huikean työmäärän ansiosta TamU ei saanut luotua itse oikeastaan yhtään tilannetta Interin maalille.

Interin kova työ palkittiin Mika Ojalan komealla maalilla, kun peliä oli jäljellä vain viisi minuuttia. Vapaapotku ei jättänyt tamperelaisten maalivahti Mikko Kavenille mitään mahdollisuuksia torjuntaan.

Inter-TamU-ottelut ovat noudattaneet kuitenkin vuosien saatossa tietynlaista kaavaa, eikä siitä poikettu tälläkään kertaa. Interin kannalta katsottuna tämä juoni ei ole sitä hauskinta katsottavaa.

Ottelun 89. minuutilla Sakari Saarinen pelasi pitkän pallon Interin 16-alueelle. Pallo olisi ollut maalivahti Monsalven haettavissa, mutta hän huusi hyvissä ajoin Joni Aholle, että putsaa pallo pois. Aho ei tähän kuitenkaan reagoinut, vaan päästi Rafinhan laukomaan. Brassin yrityksen torjui Monsalve, mutta Interin harmiksi sylkypallo osui suoraan brassin päähän, mistä se kimposi Interin maaliin.

Jälleen kerran TamU-voitto oli niin lähellä, mutta niin kaukana.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma oli ottelun jälkeen pettynyt käsissä olleen voiton valumiseen käsistä.

- Pelasimme Lehtosen ulosajoon asti ehkäpä kauden parasta peliä. Ulosajon jälkeen jouduimme kuitenkin muuttamaan pelaamistamme. Saimme pidettyä TamU:n pois meidän maalilta ja pystyimme iskemään hyviä vastahyökkäyksiä. Voittokin oli lopulta lähellä, mutta sekoilimme lopussa pahemman kerran. Tältä kannalta katsottuna lopputulos on suuri pettymys, summasi Dragtsma ottelun kulun.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää