8 Touko Tumanto
9 Guillano Grot
21 Pablo Gomez-Marttila
29 Henri Lehtonen

FC Inter pelaa Suomen Cupin finaalissa tulevana lauantaina Tampere Unitedia vastaan. Tämä varmistui lauantaina, kun Inter voitti maali-ilottelussa FC Lahden 3-4(1-2). TamU eteni finaalin voittamalla rp-kisan jälkeen FC Hongan.

Lahden ja Interin välisestä ottelusta ei draamaa puuttunut. Viime otteluista muuttuneet kokoonpanot tarjosivat yleisölle seitsemän ottelun maalikarkelon, jonka vei lopulta nimiinsä Inter 3-4(1-2).

Lahti aloitti ottelun terävästi ja meni johtoon terävän vastahyökkäyksen päätteeksi. Maalin teki Interin puolustuslinjalta karannut brassihyökkääjä Rafael.

Inter ei kuitenkaan jäänyt surkuttelemaan synkkää alkua, vaan tuli pelissä tasoihin 15 minuutin jälkeen. Maalin teki Ville Nikkarin hankkimasta rangaistuspotkusta hyvässä syysvireessä oleva Mika Ojala.

Lahdella oli paikka mennä ottelussa jälleen johtoon pari minuuttia Interin tasoituksen jälkeen. Tuolloin maalia pääsi hyvästä paikasta yrittämään Mohammed Fofana. Hänen laukaus osui kuitenkin Interin onneksi maalin poikkipuuhun.

Ojalalla oli mahdollisuus tuplata illan maalisaldonsa puolen tunnin pelin jälkeen. Hänen laukaus Timo Furuholmin keskitykseen suuntautui kuitenkin päin lahtelaisten maalivahti Victor Szenpeteria.

Ojala oli järjestelemässä myös Interin seuraavaa paikkaa 43. minuutilla. Szenpeteri nyrkkeli hänen kovan vapaapotkunsa suoraan Ari Nymanin jalkaan, mutta siitä pallo kimposi ohi maalin.

Ensimmäisen jakson lopussa Inter onnistui lopulta maalinteossa toistamiseen. Maalin teki Aristides Pertotin läpisyötöstä Kennedy Nwanganga. Maalin nigerialaispelaaja kruunasi komealla flik-flak-sarjalla, joka päättyi volttiin suorin vartaloin.

Inter tuli toiselle jaksolle terävästi ja meni jo 53. minuutin kohdalla 1-3 johtoon. Maalin teki jälleen Ojala. Syötön hän sai Nwangangalta.

Interin riemua ei riittänyt kovinkaan pitkäksi aikaa, sillä Lahti tuli Rafaelin toimesta yhden maalin päähän. Maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta Rafaelin potkittua Nymania jaloille sellaisella voimalla, että pallo taisi mennä maalin lopulta ”Arskan” jalasta.

Viisi minuuttia lahtelaisten kavennuksen jälkeen Inter oli jälleen lähellä maalia. Timo Furuholm ei kuitenkaan onnistunut puskemaan Ojalan kierteistä keskitystä maaliin.

Sekava ottelu näytti olevan jo menossa jatkoajalle, kun Ojala iski ottelun voittomaalin neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Maaliin tarjoili syötön vaihdosta kentälle hetkeä aikaisemmin tullut Ats Purje.

Enempää maaleja ottelussa ei siis nähty ja näin ollen Inter pelaa seurahistorian ensimmäisessä Suomen Cupin finaalissa TamU:a vastaan tulevana lauantaina Helsingin Finnair Stadiumilla.