Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-nuorille makea voitto paikalliskamppailusta

 
A-nuorille makea voitto paikalliskamppailusta

TPS-SBC -ottelu tarjosi paikalle saapuneelle 211 katsojalle erittäin jännittävän kamppailun, jossa pisteistä väännettiin viimeisille minuuteille saakka. Siipirikkoinen TPS korjasi kaksi pistettä talteen erittäin kypsän esityksen jälkeen ja jätti ennakkosuosikkina otteluun lähteneen BC:n nuolemaan näppejään. Loppulukemat kirjattiin 5-3 (1-1, 3-2, 1-0). A-nuorten vastuuvetäjä Ossi Vesalainen oli erittäin tyytyväinen omiensa esitykseen.

- Ei ollut helppo lähteä peliin, sillä tärkeitä miehiä puuttui rosterista. Meillä on toki hyvä ja laaja nippu pelimiehiä eikä parin avauskokoonpanon kaverin puuttuminen vielä juuri näy. Siinä vaiheessa kun kuusi miestä on eri syistä sivussa ja vastassa yksi sarjan ennakkosuosikeista, kyllähän se laittaa pohtimaan että miten mahtaa käydä. Kaverilla on kuitenkin aikuisten miesten jengi tähän sarjaan ja meillä oli tänään puolet B-junnuja. Hienosti nämä tänään pelanneet kuitenkin venyivät ja laittoivat itsensä peliin ja täytyy kaikille hattua nostaa. Hienoa nähdä, että TPS:n juniorimylly tuottaa A-junnujen SM-tason pelaajia näinkin paljon.

TPS-ryhmässä oli tänään monia onnistujia. Samuli Lax ja viime hetkellä poissaolojen runtelemaa joukkuetta auttamaan saapunut Mikko Hautaniemi kirjasivat kumpikin saldokseen 1+1 ja TPS:n nuori kapteeni Juuso Pietilä (1+0) pelasi erittäin vakuuttavan ottelun takalinjoilla. A-nuorten ykkösnimi löytyi kuitenkin tänään maalin suulta, sillä Jussi Kauppi jatkoi erinomaisia otteitaan ja antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Vesalainen oli ottelun päätyttyä samaa mieltä.

- Olen erittäin tyytyväinen maalivahtipeliimme. Muitakin onnistujia löytyi, mutta kyllä Jussi pelasi hienon pelin kovassa paikassa.

TPS nousi kolmannella peräkkäisellä voitollaan A-nuorten SM-sarjan kärkipaikalle. Seuraava A-nuorten ottelu pelataan kahden viikon kuluttua Turussa tuttuun aikaan tutussa paikassa. Tuolloin vastaan asettuu rinnakkaisedustuspelaajia vilisevä KSS. Vesalainen odottaa pelistä mielenkiintoista kamppailua.

- KSS:n ensimmäinen peli meni hieman penkin alle, mutta sen jälkeen ryhmä on näyttänyt, että varsinkin USB-miehillä vahvistettuna se pystyy kisaamaan tasapäisesti sarjapisteistä. Vaikka kaverin pistesarake näyttää toistaiseksi pyöreää nollaa, ei parane yhtään olla ylimielinen. Toivottavasti oma terveystilanteemme on tuolloin parempi. Pieni toive on olemassa, että matsissa nähdään myös 9kk:n huilin jälkeen paluuta kentille tekevä Miikka Sokka. Katsotaan miten käy, turhia ei kiirehditä Miikan kanssa. Jos lääkäriltä tulee vihreää valoa, sitten tsekataan tilanne.

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää