Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keltaiset ilman Keltasta ISB:n kaatoon

 
Keltaiset ilman Keltasta ISB:n kaatoon

FBC saa lauantaina kotihallissa vastaansa ISB:n Ilmajoelta. Jos viime lauantain SBS Pori-peli oli kuin yhden vitsin ympärille kasattu epäonnistunut komedia, niin nyt on luvassa kunnon draamaa,  taatusti katselemisen arvoista salibandy-viihdettä.

Divariin BeeCeen tavoin viime keväänä nousseella ja kahdeksan joukkoon tähtäävällä ISB:llä on kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä kaksi pistettä; FBC:llä neljästä matsista neljä pojoa. Varmasti tärkeä ja ilman muuta voitettavissa oleva peli molempien joukkueiden näkövinkkelistä.

FBC:n ykkösketjussa on sentterin paikka auki, sillä Matti Keltaselta jää lauantain peli väliin. Korvaajaa etsitään A-junnuosastolta:

- Torstaisessa A-junnujen TPS-pelissä lopullisesti katsotaan, kuka sieltä nousee Keltasen paikalle, lupaa valmentaja Peter Ruohomäki.

- Ilmajoen joukkueesta en kovin paljoa tiedä, mutta kaikesta päätellen vastaan tulee hyvä nippu ja ihan tosissaan saadaan pelata, kertoo valmentaja Peter Ruohomäki.

- Odotettavissa on, että vastustaja antaa meidän pakeillemme painetta hyvinkin ylhäältä asti, pyrkien pallonriistoihin omalla alueellamme, arvelee Peetu.

FBC:n valmistautumista haittaa rikkonainen harjoitusviikko.

- Kaksi Caribian treenivuoroa on peruttu, ja kun edustuksen junnupelaajat ovat intissä metsäkeikalla ja torstaina omassa pelissään, pääsemme koko porukalla kunnolla treenaamaan vasta perjantaina.

Lauantain pelin jälkeen FBC Turku matkaa sunnuntaina Leppävaaraan Westend Indiansin vieraaksi, jolloin myös Keltasen Matti palaa yhteistyökumppanin edustuskeikalta joukkueen miesvahvuuteen. Indians on FBT Porin kanssa lohkon selvä suosikki, mutta kausi on lähtenyt vähintäänkin kangerrellen käyntiin. Inkkarit kukistivat ensimmäisessä pelissään SBS:n, mutta siitä ei paljon riemua irtoa, kun kolmesta seuraavasta pelistä ei ole kertynyt pistettäkään.

- Joukkueessa on potentiaalia vaikka mihin ja Tomi Rastas on kyvykäs valmentaja, joten uskon kyllä, että hän saa vielä homman rullaamaan, miettii Ruohomäki.

Mutta takaisin lauantain peliin: Ilmajoelta tavoitimme pelaaja-valmentaja Markku Neva-Keturin, joka haastoi lauantain vastustajastaan seuraavasti:

- FBC:stä ei meillä ole kokemusta, mutta varmasti on laadukas ja liikkuva nippu meillä vastassa mikäli puskaradio puhuu totta. Ja miksei puhuisi. Itse odotankin vauhdikasta ottelua, ja kyttäilyt
jätetään varmaan sinne kaupungin toiselle puolelle.

Pyysin Neva-Keturia myös mainitsemaan muutaman kiinnostavan pelurin joukkueestaan:

- Riippuu paljon päivästä, että kenellä meidän pelaajista luistaa. Teemu  Turusen olleessa kentällä yleensä ainakin jotain tapahtuu, tarkemmin  ei etukäteen tiedä mitä. Maalivahtiosasto on ollut tällä kaudella vireessä, eli Timo Paakkisen tai Jani Syysmäen harteilla on aina kovat  odotukset. Puolustuspäässä SPV:n ringissä tämän kauden viihtynyt Heikki Nikkola on seuraamisen arvoinen, samaten kuin vaikkapa Sami Hillu.

- Toivotaan hyvää peliä ja runsaslukuista yleisöä, lisää Neva-Keturi, jonka toivomukseen on helppo yhtyä.

ISB:n edellinen Turun peli AFC:tä vastaan toissaviikolla keräsi 22 katsojaa.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää