Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBC vei paikallisfarssin

 
FBC vei paikallisfarssin

Paikallistaistosta ei tällä kertaa muodostunut mitään suurta klassikkoa. Valitettavasti siitä pitivät nyt huolen kaksi raitapaitaa. Homma meni alusta alkaen täysin sirkukseksi ja lopputulos olisi voinut muodostua ihan millaiseksi vain. Homman ratkaisu pelillisellä puolella taisi olla lopulta Beeceen terävä viimeistely avauserässä joka avasi sitä pelättyä AFC sumppua. Voittolukemat kuitenkin onnellisesti lopulta FBC:lle 7-5.

Beecee sai peliin haetun unelma-alun, kun Matti Keltanen jo avausminuutilla napsautti pallon ranteella yläkulmaan. Vielä kun heti perään tarjottiin ylivoimatilanne, jossa illan hahmo Markus Järvinen taiteili vanhanaikaisella lukemat jo kahteen nollaan, niin näytti homma jo ensi hetkillä alkavan valua oikeaan suuntaan. Jo seuraavassa vaihdossa pieni herpaantuminen kostautui, kun AFC:n Eetu Jokinen pääsi nopeasti kaventamaan.

Tämän jälkeen alussa kerrottu tuomareiden pyörittämä sirkus alkoi, kun molemmista joukkueista miestä lähti tasaisen tappavaan tahtiin jäähyboxiin, mutta erikoistilanteet mentiin tässä vaiheessa vielä ilman maalimerkintöjä. Jäähyjen jälkeen FBC loi kaksi terävää hyökkäystä josta ensin Markus Järvinen ja sitten heti perään Jarno Laaksonen onnistuivat maalinteossa. Peli näytti olevan taas hyvin keltaisten hallussa, mutta erän lopun jäähy kostautui ja AFC pääsi vielä ylivoimamaalilla peliin mukaan.

Toisen erän alkuun Markus Järvinen teki illan kolmannen ja neljännen maalinsa ja peli näytti ratkenneelta, mutta hapuileva tuomaritoiminta piti jännitystä yllä ihan riittämiin. Dumareista johtuen kuitenkin tuntui että nyt saattoi siltä suunnalta tapahtua ihan mitä vaan ja AFC kokeneena joukkueena sen osaisi hyödyntää. Erän loppuun molemmat jäähyili kyseenalaisesti vielä kertaalleen ja AFC onnistui vastahyökkäyksestä vielä kaventamaan 3-6:een.

Päätöserän alkuun Matti Keltanen teki ylivoimalla keltaisten seitsemännen osuman, mutta kun heti perään tuomittiin varsin kyseenalainen rankkari josta AFC:n Sami Vuorinen onnistui kaventamaan, niin jännitys säilyi edelleen yllä. Kun pelikellossa pyörähti käyntiin viimeinen kymmenminuuttinen, niin tapahtui se mitä osattiin pelätä. Keltaisia liukuhihnalta jäähyaitioon mitä ihmeellisimmistä syistä ja Afsi pääsi pyörittämään viisi vs kolme ylivoimaa. Onneksi se oli nyt kuitenkin aika tehotonta tuherrusta ja akateemikot onnistuivat värkkäämään vain yhden kavennusosuman kahden minuutin etsikkoaikanaan. Loppu olikin sitten kosmetiikkaa ja aika kellossa saatiin lopulta melko helposti pelattua pois.

- Aika sirkusta tämä tänään oli. Vaikea on joukkuettakin ohjeistaa tällaisessa härdellissä, kun ei osaa yhtään odottaa mitä tuleman pitää. Afsilta tiedettiin mitä odottaa, mutta tuomarit olivat nyt yllätyksiä täynnä. Tärkeintä antia kai nyt sitten oli ansaitut kaksi pistettä, mutta muuten tämä pitää nollata nopesti. Sunnuntaina sitten jatketaankin jo Uudessakaupungissa ja ajatukset täytyy suunnata nyt jo täysillä siihen peliin, sanaili pelin jälkeen huojentunut FBC:n valmentaja Peter Ruohomäki.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää