Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS-Happee - ei voittoa

TPS:n pelillisesti hyvin ja nousujohteisesti alkanut vuosi 2010 ei saanut jatkoa Turkuhallissa, kun vierasjoukkue Happee vei kaksi pistettä mukaansa Jyväskylään. Loppulukemiksi saatiin 4-6 (1-3, 1-2, 2-1). Ottelun jälkeen TPS:n päävalmentaja Ray Backman ei ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Kyllä oltiin tänään heikkoja, ei siitä pääse mihinkään ja harmittaa niin vietävästi. Tappio aina kismittää, mutta tällaisten lahjojen jälkeen vielä enemmän. Meillä on tappiopeleihin mahtunut hyviäkin esityksiä, mutta tämä menee kyllä tämän kauden TOP3-heikkoihin. Lisäksi valmennus ei ollut kartalla ottelun lopussa hakiessamme tasoitusta ilman veskaria, joten ei kauhean montaa onnistujaa mustapaidoista löytynyt.

TPS-kapteeni Teemu Känkänen oli Backmanin kanssa samoilla linjoilla.

- Me olemme nähneet, että pärjäämme ketä vastaan tahansa silloin kun olemme valmiita ja teemme asiat hyvin joukkueena. Kolikon kääntöpuolena on se, että me emme kyllä sinne päin -tekemisellä voita yhtään peliä. Meillä on vielä paljon hommaa yksilötason valmistautumisessa ja siinä hommassa jokaisen täytyy kantaa vastuuta.

TPS pystyi avauserässä luomaan tilanteita mainosti onnistuneen Eero Kososen vartioman Happee-maalin suulle, mutta tehoja uupui. Pallollinen pelaaminen ei ollut kotijoukkueelta heikkoa, mutta valitettavasti Happeelle tarjottiin pari todellista lahjamaalia ja TPS jäi ottelussa heti alkajaisiksi takaa-ajajaksi. Ensimmäinen erä Happeelle 1-3.

Toiseen erään odotettiin herännyttä kotijoukkuetta, mutta niin vain Happee pääsi napauttamaan kahteen otteeseen maalin edestä TPS-puolustuksen keskeltä pallon verkkoon ja tilanne taululla muuttui jo 1-5. TPS tuli ylivoimalla kolmen maalin päähän, mutta lisämaaleja ei yhdestä miljoonan euron paikasta huolimatta nähty.

Kolmanteen erään TPS lähti virittelemään kirivaihdetta. Kavennusmaalia saatiin odottaa tällä kertaa hieman liian pitkään. Joonas Lastunen toi TPS:n alivoimalla Markus Suntilan syötöstä kahden maalin päähän ja kolme minuuttia ennen summeria Juha Hiltunen pelasi tilanteen loppuun ja rutisti Happeen karkumatkan minimaaliseksi. TPS haki vielä tasoitusmaalia ja viidettä kotijatkoaikaa, mutta ei onnistunut tällä kertaa ilman maalivahtia ja Happee pääsi vielä tuikkaamaan yhden tyhjään TPS-verkkoon.

- Huono peli, mutta ei tässä parane jäädä tätä märehtimään. Keskiviikkona jatketaan kotona HaKia vastaan. Harvemmin olemme pelanneet kahta tällaista heikkoa peliä peräkkäin. Uskon, että keskiviikkoon mennessä olemme ottaneet tästä opiksemme, päätti Backman.

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.