Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lee Sweatt KHL:stä TPS:n puolustukseen

 
Lee Sweatt KHL:stä TPS:n puolustukseen

TPS saa takalinjoilleen tutun vahvistuksen, sillä seura on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Lee Sweattin kanssa. 24-vuotias Sweatt pelasi alkukaudesta 37 ottelua KHL:ssä Dynamo Riikan joukkueessa tehoilla 2+5.

TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on erittäin tyytyväinen kaudella 2007–2008 TPS:ssä SM-liigaa pelanneeseen hankintaan.

- Lee palaa tuttuun paikkaan Turkuun, jossa hän aikaisemmin viihtyi ja tuntee pelaajia entuudestaan, joka varmasti helpottaa hänen sopeutumista joukkueeseen nopeasti. Olen erittäin iloinen siitä, että Lee tuli meille, sillä ottajia hänelle on viime päivinä ollut monia niin Ruotsista, Suomesta kuin Sveitsistäkin.

Edellisellä kerralla TPS-paidassa huimat 15+18 tehot tehnyt jenkkipuolustaja tuo taatusti lisää leveyttä TPS:n puolustusmateriaaliin.

- Hän on juuri sellainen rightin puolen puolustaja, mikä meiltä on puuttunut puolustuksesta koko kauden. Sweatt pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaakin. Hänellä on uhrautuva luonne ja hän pelaa joukkueen puolesta korkealla intensiteetillä, jota juuri pienikokoinen pelaaja tarvitsee ollakseen tehokas, Ari Vuori kertoo.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Lee Sweatt

13.8.1985 Elburn, IL
Tiedot


Oskari Lehtinen jatkaa TPS:ssä

Oskari Lehtinen jatkaa TPS:ssä

Koeajalla Turun Palloseurassa hyökännyt Oskari Lehtinen jatkaa TPS:n riveissä loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TUTO Hockey ja Forssan Palloseura yhteistyöhön

TUTO Hockey ja Forssan Palloseura yhteistyöhön

TUTO Hockey ja Suomi-sarjassa pelaava Forssan Palloseura ovat sopineet kaudelle 2019-2020 yhteistyösopimuksesta, joka sisältää seurojen välisen pelaajaliikennesopimuksen.

Lue lisää
Tony Sund liittyy TPS-miehistöön

Tony Sund liittyy TPS-miehistöön

Turun Palloseuran kanssa pelaajasopimuksen keväällä tehnyt Tony Sund, 23, liittyy TPS:n miehistöön NHL:n harjoitusleirien alkuun asti.

Lue lisää
TPS vahvistui kolmella ruotsalaisella

TPS vahvistui kolmella ruotsalaisella

Turun Palloseura on solminut pelaajasopimukset kolmen ruotsalaispelaajan kanssa. Hyökkääjä Anton Holm sekä puolustajat Filip Windlert ja Henrik Larsson liittyvät mustavalkoisiin HockeyAllsvenskanista.

Lue lisää
Petteri Wirtanen palaa Turun Palloseuraan

Petteri Wirtanen palaa Turun Palloseuraan

Turun Palloseura on tehnyt kahden vuoden sopimuksen keskushyökkääjä Petteri Wirtasen kanssa. 33-vuotias Wirtanen palaa näin ollen turkulaisseuraan, jota hän edusti viime syksynä 17 ottelun verran.

Lue lisää
Ville Nieminen TUTOon

Ville Nieminen TUTOon

TUTO Hockey on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen viime kaudella Heinolan Peliitoissa hyökännee Ville Niemisen kanssa.

Lue lisää