Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

 
TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

TPS:n ensi kauden joukkueen rakennustyö on hyvällä mallilla ja viimeisimpinä nimensä jatkosopimukseen kaudelle 2010–2011 kirjoittivat puolustaja Veli-Matti Vittasmäki ja maalivahti Atte Engren.

21-vuotias Atte Engren on tällä kaudella kolminkertaistanut pelaamiensa SM-liigaotteluiden määrän ja on torjunut 23 ottelussa torjuntaprosentilla 91,43. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on ollut tyytyväinen Engrenin kehitykseen tällä kaudella.

- Atte on lupaavana nuorena maalivahtina lunastanut niitä odotuksia, joita seuralla häntä kohtaan on ollut. Yhteistyö maalivahtivalmentaja Urpo Ylösen kanssa on alkanut tuottaa tulosta ja Attella on vielä rutkasti potentiaalia kehittyä.

Engren on myös tyytyväinen jatkosopimukseen ja luottaa joukkueen menestykseen tällä kaudella.

- Todella hyvillä mielin tein jatkosopimuksen. Olen viihtynyt hyvin ja tykännyt tehdä hommia Upin kanssa. Tällä kaudella playoffeihin olisi kova hinku. Pelejä on vielä paljon jäljellä, joten kuuden sakkiin pyritään.

19-vuotias TPS-kasvatti Veli-Matti Vittasmäki on edustanut tällä kaudella Suomea U20 MM-kisoissa ja pukenut TPS-paidan päälleen 13 SM-liigan runkosarjaottelussa. Liigaotteluissa Vittasmäki on tehnyt tehot 0+2, peliajan ollen keskimäärin 18.17 per peli.

- Veli-Matti on perusvarma puolustaja, jolla on hyvät perusominaisuudet kehittyä urallaan. Veikka on alkanut kuluvalla kaudella saada vastuuta liigajoukkueen mukana entistä enemmän ja uusi sopimus antaa mahdollisuuden tulevaisuuden jatkumiseen. Turkulaisuus joukkueessa on myös tärkeää, Vuori kommentoi.

- Olen tyytyväinen, että TPS:ssä on annettu näyttöpaikkoja. On todella hieno juttu, että tarjottiin jatkomahdollisuutta. Tietää, että on ainakin jotain tehnyt oikein, Veli-Matti Vittasmäki kertoo.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AtteEngren

Atte Engren

19.2.1988 Rauma
Tiedot


Valtteri Ilomäki tuo kokemusta TUTOn puolustukseen

Valtteri Ilomäki tuo kokemusta TUTOn puolustukseen

Valtteri Ilomäki on tehnyt sopimuksen kaudesta 2020-21 TUTO Hockeyn kanssa. 23-vuotias rightin puolustaja edusti viime kaudella Kajaanin Hokkia.

Lue lisää
HC TPS Turku Oy laajentaa hallitustaan

HC TPS Turku Oy laajentaa hallitustaan

HC TPS Turku Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty 15.6. alkaen Kai Koskinen ja hallituksen uusina jäseninä aloittavat Päivi Rytsä ja Saku Koivu.

Lue lisää
TPS kiinnitti venäläishyökkääjä Timur Ibragimovin

TPS kiinnitti venäläishyökkääjä Timur Ibragimovin

Turun Palloseura vahvistuu venäläishyökkääjä Timur Ibragimovilla. 19-vuotias laitahyökkääjä siirtyy TPS-paitaan NHL-seura San Jose Sharksin riveistä tulevan kauden kattavalla lainasopimuksella.

Lue lisää
TPS:n ja Topi Nättisen tiet eroavat

TPS:n ja Topi Nättisen tiet eroavat

Turun Palloseuran ja hyökkääjä Topi Nättisen välinen pelaajasopimus on purettu molemminpuolisessa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
TPS jatkaa joukkueen vahvistamista

TPS jatkaa joukkueen vahvistamista

Ruotsalaispuolustaja Oliver Bohm liittyy TPS-puolustuksen tueksi ja turvaksi.

Lue lisää
TPS:n hyökkäys vahvistuu nuorella venäläistaiturilla

TPS:n hyökkäys vahvistuu nuorella venäläistaiturilla

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen venäläisen hyökkääjän Ruslan Iskhakovin kanssa. 19-vuotias Iskhakov siirtyy TPS-paitaan Pohjois-Amerikan yliopistosarjasta.

Lue lisää