Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

 
TPS solmi jatkosopimukset Engrenin ja Vittasmäen kanssa

TPS:n ensi kauden joukkueen rakennustyö on hyvällä mallilla ja viimeisimpinä nimensä jatkosopimukseen kaudelle 2010–2011 kirjoittivat puolustaja Veli-Matti Vittasmäki ja maalivahti Atte Engren.

21-vuotias Atte Engren on tällä kaudella kolminkertaistanut pelaamiensa SM-liigaotteluiden määrän ja on torjunut 23 ottelussa torjuntaprosentilla 91,43. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on ollut tyytyväinen Engrenin kehitykseen tällä kaudella.

- Atte on lupaavana nuorena maalivahtina lunastanut niitä odotuksia, joita seuralla häntä kohtaan on ollut. Yhteistyö maalivahtivalmentaja Urpo Ylösen kanssa on alkanut tuottaa tulosta ja Attella on vielä rutkasti potentiaalia kehittyä.

Engren on myös tyytyväinen jatkosopimukseen ja luottaa joukkueen menestykseen tällä kaudella.

- Todella hyvillä mielin tein jatkosopimuksen. Olen viihtynyt hyvin ja tykännyt tehdä hommia Upin kanssa. Tällä kaudella playoffeihin olisi kova hinku. Pelejä on vielä paljon jäljellä, joten kuuden sakkiin pyritään.

19-vuotias TPS-kasvatti Veli-Matti Vittasmäki on edustanut tällä kaudella Suomea U20 MM-kisoissa ja pukenut TPS-paidan päälleen 13 SM-liigan runkosarjaottelussa. Liigaotteluissa Vittasmäki on tehnyt tehot 0+2, peliajan ollen keskimäärin 18.17 per peli.

- Veli-Matti on perusvarma puolustaja, jolla on hyvät perusominaisuudet kehittyä urallaan. Veikka on alkanut kuluvalla kaudella saada vastuuta liigajoukkueen mukana entistä enemmän ja uusi sopimus antaa mahdollisuuden tulevaisuuden jatkumiseen. Turkulaisuus joukkueessa on myös tärkeää, Vuori kommentoi.

- Olen tyytyväinen, että TPS:ssä on annettu näyttöpaikkoja. On todella hieno juttu, että tarjottiin jatkomahdollisuutta. Tietää, että on ainakin jotain tehnyt oikein, Veli-Matti Vittasmäki kertoo.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AtteEngren

Atte Engren

19.2.1988 Rauma
Tiedot


Oskari Lehtinen jatkaa TPS:ssä

Oskari Lehtinen jatkaa TPS:ssä

Koeajalla Turun Palloseurassa hyökännyt Oskari Lehtinen jatkaa TPS:n riveissä loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TUTO Hockey ja Forssan Palloseura yhteistyöhön

TUTO Hockey ja Forssan Palloseura yhteistyöhön

TUTO Hockey ja Suomi-sarjassa pelaava Forssan Palloseura ovat sopineet kaudelle 2019-2020 yhteistyösopimuksesta, joka sisältää seurojen välisen pelaajaliikennesopimuksen.

Lue lisää
Tony Sund liittyy TPS-miehistöön

Tony Sund liittyy TPS-miehistöön

Turun Palloseuran kanssa pelaajasopimuksen keväällä tehnyt Tony Sund, 23, liittyy TPS:n miehistöön NHL:n harjoitusleirien alkuun asti.

Lue lisää
TPS vahvistui kolmella ruotsalaisella

TPS vahvistui kolmella ruotsalaisella

Turun Palloseura on solminut pelaajasopimukset kolmen ruotsalaispelaajan kanssa. Hyökkääjä Anton Holm sekä puolustajat Filip Windlert ja Henrik Larsson liittyvät mustavalkoisiin HockeyAllsvenskanista.

Lue lisää
Petteri Wirtanen palaa Turun Palloseuraan

Petteri Wirtanen palaa Turun Palloseuraan

Turun Palloseura on tehnyt kahden vuoden sopimuksen keskushyökkääjä Petteri Wirtasen kanssa. 33-vuotias Wirtanen palaa näin ollen turkulaisseuraan, jota hän edusti viime syksynä 17 ottelun verran.

Lue lisää
Ville Nieminen TUTOon

Ville Nieminen TUTOon

TUTO Hockey on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen viime kaudella Heinolan Peliitoissa hyökännee Ville Niemisen kanssa.

Lue lisää