Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBC ja Indians taistelevat paikasta liigakarsintaan

 
FBC ja Indians taistelevat paikasta liigakarsintaan

FBC:n ja Westend Indiansin ykkösdivarin pelissä tiistaina on panosta enemmän kuin missään sarjan pelissä tähän asti. Jos FBC voittaa, sillä on loistavat mahdollisuudet nousta sarjassa toiseksi ja liigakarsintaan. Taulukko ei tällä hetkellä kerro koko totuutta, koska joukkueilla on  pelattuna eri määrä pelejä.

”Kaikki on mahdollista. Tiistain Indians-peli ja perjantain vieraspeli FBT Poria vastaan näyttävät pitkälle, mistä sijoista loppukausi pelataan. Kahden nousijan paikalle on täydet mahdollisuudet, mutta putoamisviivakaan ei tasaisessa sarjassa ole kaukana takana”, kuvailee tilannetta FBC-koutsi Peter Ruohomäki.

Lauantaina ratkaisu 19 sekuntia ennen loppua

Tällä hetkellä BeeCee on taulukossa kuudentena, mutta 1-2 peliä muita vähemmän pelanneena. Lauantaina Ilmajoella joukkue taisteli tärkeät pisteet lukemin 7-8. Voittomaali syntyi vaivaiset 19 sekuntia ennen summeria kapteeni Joonas Suutalan mailan lavasta.

”Alku oli ylivarovaista pallollisen pelin osalta, mutta kun päästiin sinuiksi parketin kanssa, ensimmäisen erän loppu ja toinen erä olivat meiltä tosi hyvää peliä. Kolmannessa erässä kaveri sai otteen ja hurmoksen päälle, mutta onneksi kokoonpanon tiivistäminen ja ryhdistäytyminen toi lopulta tarvittavat kaksi pistettä”, tiivistää Ruohomäki.

Hyvä niin. Mutta millä mielellä tiistaina espoolaisjoukkuetta kaatamaan?

”Indians on sarjan kovimpia materiaaliltaan, potentiaalia ja taitoa riittää. Kotonaan he pelasivat meitä vastan hyvin, mutta jos pelaamme yhtä hyvin kuin viime kotipelissä Blue Foxia vastaan, meillä on hyvät saumat voittoon”, arvioi Peetu.

Tauriainen: ”Inkkarit kovin jengi sarjassa”

FBC:n ykkösketjun laitahyökkääjä Juha ”Tare” Tauriainen toivoo kotihalliin tiistaina täyttä katsomoa. Nyt jos koskaan on aika tulla paikan päälle kannustamaan FBC kohti liigakarsintoja!

”Sarjan kovimmat jengit on tällä viikolla vastassa. Ainakin tiistain peli on voitettava, jos halutaan kahden joukkoon päästä. Indians oli vieraspelin perusteella kovin jengi tässä sarjassa, mutta nyt on pakko voittaa. Voittoa lähdetään hakemaan myös perjantaina Porista, vaikka kotijoukkue onkin paha parketilla. Kotona porilaisia vastaan peli oli ihan voitettavissa, vaikka pisteet menikin sivu suun”, arvioi Tauriainen.

Inkkarit Turkuun luottavaisin mielin

Westend Indians voitti lauantaina kotonaan USB:n, kun uusikaupunkilaiset kaatuivat lukemin 14-8. Ainakin suunnilleen. Tuloslukema on Indiansin valmentajan Tomi Rastaan hieman epävarma muistikuva, sillä USB:n myötä kaatui lauantaina vaihteeksi myös tulospalvelin. Indians on sarjassa kolmantena, tasapisteissä kakkosena olevan Ilveksen kanssa, mutta yhden pelin tätä vähemmän pelanneena.

”Mattopelit ovat mennyt hyvin, joten Turkuunkin lähdetään luottavaisin mielin. FBC:tä vastaan saadaan varmaan hyvä peli aikaiseksi, sillä kotijoukkueessa on taitoa ja yritystä pelata salibandyä, toisin kuin joissakin sarjan sählyjengeissä”, kehuu Indiansin valmentaja.

”Kauttamme on leimannut ailahtelu, mutta koko ajan on menty parempaan suuntaan. Alku oli todella heikko. Kesti pitkään saada joukkuepeli toimimaan, sillä joukkueeseen tuli 12 uutta pelaajaa viime kauden jälkeen. Aika harvassa on edelleen ne pelit, joissa on täydet 60 minuuttia pelattu hyvin”, jatkaa Tomi Rastas.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää