Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakärki piti pisteet Porissa

 
Sarjakärki piti pisteet Porissa

FBC Turku pelasi yhden kauden kurinalaisimmista peleistään, kun puhutaan pelaamisesta omalla kenttäpuoliskolla. Sarjajohtaja FBT Poria vastaan liukkaalla ja pomppuisalla Porin Urheilutalon lattialla se ei vaan riittänyt valitettavasti pisteisiin. Isännät käyttivät omat maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen, kun turkulaisten oma hyökkäyspelaaminen taas puuroutui pitkälti porilaisten keskialueen kolmen miehen linjaan.

Molemmissa leireissä oli toisen pelaaminen tarkkaan skoutattu ja tämä teki pelaamisesta todella tarkkaa. Tavallinen tallaaja olisi voinut pitää tätä pelin viihdeasteen viemisenä, mutta laji-ihminen taatusti osasi arvostaa taktista valmiustasoa. Isännät tukkivat siis FBC:n pelaamiseen olennaisena osana kuuluvat pakkien uinnit kolmen miehen linjalla, kun taas porilaisilta otettiin keskustaan pelaaminen pois erityistarkalla pelaamisella oman maalin edustalla.

FBC sai peliin unelma alun, kun jo ensimmäisellä minuutilla Jaakko Hautamäki tarjoili vastahyökkäyksestä Joonas Suutalan avopaikkaan ja kapteeni ei erehtynyt. Isännät pitivät avauserässä pallon enemmän, mutta Beeceellä oli kuitenkin paremmat mestat hyökkäyspäässä. Tamperelaislähtöinen maalivahti Jarkko Saastamoinen oli porilaismaalissa tänään mies paikallaan ja edes ylivoimalla ei miestä onnistuttu uudelleen yllättämään. Vahteran veljesten johtama sikakatsomon porilaisversio onnistui sitten huutamaan lopulta erän loppuun turkulaisjäähyn jonka FBT hyvin käytti hieman onnekkaastikin hyväkseen, kun Juha Tikan laukaus pomppi takatolpalla päivystäneelle Teijo Vienolalle. Ekalle erätauolle lähdettiin näin siis tasalukemissa parrunpätkän osuman myötä.

Toisessa erässä FBC:n oma pelaaminen oli ehkä pahiten jumissa ja jopa hyökkäyspäähänkin pääseminen oli välillä tuskaisaa. Erä kului lähinnä kurinalaisesti omassa päässä kykkiessä. Porilaiset onnistuivat maalinteossa tällä jaksolla kahdesti, kun heti alkuun vastahyökkäyksestä Juuso Aho pisti unelmavedolla pallon maalin takaristikkoon. Timo Heinilä lisäsi johdon kahteen maaliin erän puolivälissä, kun FBC-puolustukselta hukkui pallo oman maalin takana.

Beecee pääsi aloittamaan päätöserän ylivoimalla, mutta yv oli tänään todella tehotonta puurtamista ja edes läheltä piti paikoille ei nytkään päästy. Isännät taas käyttivät perään oman ylivoimamahdollisuutensa hyväkseen, kun illan porilaishahmo Juha Tikka (1+2) pommitti näyttävästi pallon ohi voimattoman FBC-kassari Mikael Aromaan. Jarno Laaksonen nostatti vielä turkulaistoiveita seitsemän minuuttia ennen loppua onnekkaalla kaukolaukausmaalilla. Pelissä ei ns. iholle kuitenkaan enää päästy ja kun Heikki Pernaa hieman kyseenalaisesti tuomittiin istumaan jäähyä kädelläpelaamisesta kolme minuuttia ennen loppua, niin peli oli sitten siinä.

- Tiedettiin kyllä mitä on luvassa ja siihen osattiin varautua. Oman pään puolustaminen toimi ihan hyvin, mutta pallollinen pelaaminen oli liian heikkoa tänään. Homma puuroutui keskialueella liian usein ja sitten kun pallo saatiin syvään, niin siitä luovuttiin liian hätäisesti. Kykkiminenkin toki vei voimia ja kääntöpelimme oli riisuttu vastustajan toimesta myös hyvin pois. No nyt edessä pieni tauko jonka aikana saadaan miehiä lisää rosteriin. Sitten lähdetään peli kerrallaan pelaamaan pelejä pois Helmikuussa ja katotaan kuukauden päästä mihin se riittää, mietti FBC Turun valmentaja Peter Ruohomäki pelin jälkeen.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää