Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Henrik Moisander ja TPS alkukauden kattavaan sopimukseen

Veikkausvinkit

 
Henrik Moisander ja TPS alkukauden kattavaan sopimukseen

TPS vahvistaa maalivahtiosastoaan ainakin alkukaudeksi, kun Henrik Moisander liittyy raitapaitojen riveihin heinäkuun loppuun asti ulottuvalla sopimuksella. TPS tarvitsi vahvistusta maalinsa suulle, koska sen viime kausien ykkösmaalivahdin, Jukka Lehtovaaran, olkapää tähystettiin vajaa kuukausi sitten ja hänen toipumisensa liiga-avaukseen on vielä epävarmaa.

- Oli mukava palata takaisin kotikaupunkiin ja omaan kasvattajaseuraan. Tilanne sopi hyvin molemmille osapuolille ja nyt taistellaan taas täysillä TPS:n puolesta, Moisander totesi tyytyväisenä.

25-vuotias Moisander on pelannut Veikkausliigassa yhteensä yksitoista ottelua TPS:n ja sekä viime kaudella VPS:n paidoissa. Moisander on TPS:n oma kasvatti ja hän siirtyi 2003 Ajax Amsterdamin nuorisoakatemiaan, jossa hän viihtyi kaikkiaan kolme vuotta.

TPS teki myös kaksivuotisen sopimuksen oman kasvattinsa, toppari Mikael Liespuun kanssa. Vuoden 1991 ikäluokkaa oleva Liespuu on esiintynyt eri ikäkausimaajoukkueissa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSami Rähmönen aloittaa jo 15:nnen kautensa TPS-paidassa

Sami Rähmönen aloittaa jo 15:nnen kautensa TPS-paidassa

TPS-kapteeni Sami Rähmönen jatkaa pelaajauraansa kasvattajaseuransa paidassa Jalkapallon Ykkösessä. Alkava kausi 2019 on Rähmöselle jo viidestoista TPS:n edustusjoukkueessa. Rähmönen ja TPS ovat solmineet kauden 2019 kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Anton Lepola ja Alim Moundi siirtyvät TPS:n riveihin

Anton Lepola ja Alim Moundi siirtyvät TPS:n riveihin

Jalkapallon Suomen Cupiin ja Ykköseen valmistautuva TPS on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudeksi 2019. Maalivahti Anton Lepola palaa TPS-paitaan IFK Mariehamnista. Keskikenttäpelaaja Alim Moundi siirtyy TPS:ään puolestaan Tampereen Ilveksestä.

Lue lisää
Miro Tenho siirtyy FC Interiin

Miro Tenho siirtyy FC Interiin

FC Inter on solminut yksivuotisen sopimuksen toppari Miro Tenhon kanssa.

Lue lisää
Ääritalo ja Espinosa sopimuksiin Tepsin kanssa

Ääritalo ja Espinosa sopimuksiin Tepsin kanssa

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS ja hyökkääjä Mika Ääritalo ovat solmineet kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen. 33-vuotias Ääritalo aloittaa näin jo neljännentoista kautensa TPS:n edustusjoukkueessa.

Lue lisää
Montola ja Latonen jatkosopimuksiin

Montola ja Latonen jatkosopimuksiin

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut jälleen kaksi uutta pelaajasopimusta. Keskikenttäpelaaja Juho Montola ja hyökkääjä Joakim Latonen jatkavat TPS:n riveissä kauden 2019 kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Hyökkääjä Albijon Muzaci siirtyy TPS:n riveihin

Hyökkääjä Albijon Muzaci siirtyy TPS:n riveihin

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut jälleen uuden pelaajasopimuksen. Täysin uutena sopimuspelaajana TPS:ään liittyy hyökkääjä Albijon Muzaci, joka siirtyy raitapaitoihin SalPa:sta. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2019.

Lue lisää