Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naiset iskevät lauantaina sarjakärjen kimppuun

 
Naiset iskevät lauantaina sarjakärjen kimppuun

TPS:n naiset iskevät lauantaina Urheilupuiston yläkentällä sarajkärki PK-35:n kimppuun. Sarjanousija PK-35 on kauden todellinen komeetta ja joukkue etenee tällä menolla vääjäämättä kohti Suomen mestaruutta. Viralllisesti Vantaalla kirjoilla oleva PK-35 on voittanut pelaamista yhdeksästä ottelusta kahdeksan ja hävinnyt vain yhden pelin. Viimeisessä ottelussaan se pisti Hongan kylmästi lukemin 3-0 pakettiin. Vantaalaisilla on tällä hetkellä viiden pinnan kaulaa takaa vaaniviin Klubiin ja Åland Unitediin nähden.

- PK-35:lla on ollut asenne koko alkukauden ajan kohdallaan ja lipsumisia ei ole sattunut. He ovat kääntäneet myös tiukat pelit edukseen ja se on aina voittavan joukkueen merkki, TPS-puolustaja Mira Uronen tietää.

TPS:n kaksi edellistä peliä ovat olleet melkoista vuoristorataa. Ensin raitapaidat kyykkyttivät viime kauden mestarijengiä Åland Unitedia yläkentällä likipitäen täydellisen esityksen jälkeen lukemin 2-0. Riemuvoittoa seurasi täydellinen pannukakku Helsingissä HJK:n vieraansa. Klubi riepotteli puolustuskannalle joutunutta Tepsiä lukemin 5-0.

- Ålandia vastaan kaikki onnistui ja Klubia vastaan ei mikään. HJK:ta vastaan jouduttiin alusta asti puolustuskannalle, eikä päästy pelaamaan omaa peliämme. Ålandia vastaan taas voitettiin kaksinkamppailut ja muutenkin pelikontrolli oli viimeisen päälle kohdallaan, Uronen vertailee kahta edellistä TPS-ottelua.

- Ei varmaan tarvitse ääneen sanoa, kummasta ottelusta pitää saada mallia ensi lauantaille, Uronen jatkaa.

Lauantain ottelu osa Naisten liigan yleisöennätyskampanjaa. TPS-leirissä toivotaankin, että lehterit täyttyisivät kerrankin kunnolla. TPS-PK-35 alkaa Urheilupuiston yläkentälle poikkeuksellisesti jo klo 18.00. Uronen lupaa, että lauantaina turkulaisille on tarjolla taisteleva TPS.

- Me taistelemme viimeiseen asti, menemme kaksikamppailuihin täysillä ja horjutamme parhaamme mukaan sarjan kärkijoukkueen peliä. Tarvitsemme onnistumisia tietysti myös hyökkäyspäässä. Asennepuoli on varmasti lauantaina kohdallaan ja sillä mennään yleensä pitkälle. Tulette näkemään varmasti nautinnollista jalkapalloa, Uronen lupaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää