Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lyökö Inter kapuloita HJK:n rattaisiin keskiviikkona

 
Lyökö Inter kapuloita HJK:n rattaisiin keskiviikkona

Inter pelaa toisen Veikkausliigaottelun neljän päivän sisään keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Helsinkiin HJK:n vieraaksi. Sonera Stadiumilla pelattava ottelu alkaa kello 19.00.

Ottelu on toinen joukkueiden välinen kohtaaminen tällä kaudella. Kesäkuussa pelattu ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta tylsä se ei missään nimessä ollut. Väriä Veritas Stadionilla pelattuun otteluun toi vastikään Partizan Belgradiin siirtyneen Medon saama punainen kortti.

Tuo tapahtuma sai kentällä tunteet kuumenemaan myös ulosajetun Medon osalta. Tilanteen jälkeen Severi Paajasen nenään suoritettu nyrkin isku ja katsojille näytetyt kansainväliset käsimerkit jäivät kuitenkin erotuomaristolta ja otteludelegaatilta huomaamatta ja näin ollen lisäpelikieltoa tilanteesta ei ihme ja kumma tullut.

Kesän tapahtumat ovat kuitenkin jo menneen talven lumia ja nyt on vuorossa uusi taisto, mikä on kummallekin joukkueelle tärkeä. HJK tarvitsee lisäpisteitä mestaruustaistossa ja Inter vastaavasti pitääkseen ohuen ohuet mitalitoiveet hengissä.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma odottaa mielenkiinnolla keskiviikon Urho TV:lla televisioitavaa ottelua. Ottelut puolustavaa Suomen mestaria vastaan ovat aina haastavia.

-HJK on Suomen suurin seura, joten pelit heitä vastaan ovat aina hyviä haasteita. Klubilla on vahva joukkue, joten meidän pitää onnistua hyvin, jos haluamme saada pisteitä heiltä. Pelaajat syttyvät näihin peleihin aina hyvin, joten mielenkiintoinen ottelu on jälleen tulossa, pohtii Dragtsma.

Interin lähtökohdat keskiviikon ottelut ovat hyvät. Joukkue on vaisun elokuun jälkeen saanut peliään paremmin kuosiin, minkä ansiosta se on voittanut kaksi edellistä pelaamansa ottelua.

-Pelaaminen on mennyt parissa viime ottelussa parempaan suuntaan. Varsinkin VPS-peli oli meiltä mielestäni hyvä ja tasapainoinen suoritus koko 90 minuutin ajalta. HJK:ta vastaan vaaditaan tasapainoista suoritusta. Kuten jo sanoin, joukkueen pelaaminen on parantunut, joten meillä on ihan hyvät lähtökohdat keskiviikon peliin, sanoo Dragtsma.

Tilastojen mukaan HJK on ollut Interille vuosien saatossa melkeinpä ylitsepääsemätön este. Joukkueen edellisestä HJK-voittosta on tullut kaudella 2004, jolloin Inter haki Helsingistä 0-1- voiton Aristides Pertotin maalilla.

-Ottelut HJK:ta vastaan ovat olleet monesti tasaisia ja HJK on onnistunut kääntämään lopulta edukseen. Klubi on kuitenkin hyvä joukkue, jota vastaan kaiken pitää onnistua hyvin. Tämä ei ole meiltä aina onnistunut, pohtii Dragtsma syitä Interin synkkään HJK-historiaan.

Keskiviikon HJK-otteluun Inter saa kokoonpanoonsa mukaansa VPS-pelin pelikiellon takia missanneen Ville Nikkarin. Myös Kennedy Nwanganga palaa joukkueen kokoonpanoon. Varmuudella ottelusta ovat sivussa Joni Aho, Timo Furuholm , Jermu Gustafsson ja nilkkavaivainen Davi Rancan.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää