Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarjan päätös Lempäälässä

 
Runkosarjan päätös Lempäälässä

16.helmikuuta käydään Mestiksen runkosarjan päätöskierros, jonka lempääläläistä roolia näyttelee LeKin ja TuTon välinen keskiviikkoinen Mestis-kamppailu. Panokset ovat mielenkiintoiset TuTon valmistuessa karsimaan sarjapaikastaan, mutta Kisalla on periaatteessa mahdollisuus parantaa sijaansa pykälällä parilla. Sijat neljästä seitsemään ovat matemaattisesti saukkopaitojen ulottuvilla.

TuTo on viettänyt murheellista Mestis-kautta. Joukkue on jo pitkään ollut sarjajumbona ja näin päässyt valmistautumaan karsintoihin todella aikaisin. Kuitenkaan turkulaisia ei kannata aliarvioida, sillä TuTo pelaa parhaimmillaan vapautuneesti ja rutinoitunut miehistö pystyy etenkin kotiotteluissaan haastamaan muut joukkueet tiukkoihin taistoihin.

LeKi puolestaan löysi peliesityksiinsä varmuutta viime metreillä. Kisan otteet eivät ennen viime viikonlopun kahta peliä olleet lainkaan lupaavia. Etenkin joukkueen viisikko- ja avauspelaaminen ei muistuttanut joukkuetta lainkaan, vaan vastustaja sai helpostikin rikottua lempääläläisten peliä kohtalokkain seurauksin.

Viikonloppuna Kisa kaatoi ensin Esa Tikkasen Jokipojat komein 7-1 luvuin esityksellä, joka tihkui itseluottamusta. Tämän jälkeen 60-henkinen fanikaarti sytytti saukkopaidat liekkeihin Jyväskylässä, jossa D Team sai kokea Kisan vimman luvuin 2-3 ottelussa, jossa Kisa ei ollut tappiolla lainkaan ottelun aikana.

Otteluun tuo lisänsä se, että taitava Ilves-hyökkääjä Michael Keränen pelaa viimeisen ottelunsa Kisa-paidassa ennen palaamistaan Ilvekseen.

Mestiksen (Lauri Lehtinen) tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää