Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Peli kovenee putoamiskarsintasarjassa

 
Peli kovenee putoamiskarsintasarjassa

Kajaanin Hokki ja TuTo Turusta kohtaavat lauantaina Kajaanissa kolmannen kerran Mestiksen putoamiskarsintasarjassa, jossa kolme voittoa ottanut joukkue säilyttää paikkansa Mestiksessä ja toinen karsii paikastaan Suomi-sarjan kolmen parhaan kanssa. Otteluvoitot ovat 1 - 1, ja molemmat joukkueet ovat voittaneet ottelunsa vieraskentällä. Tällä kertaa Hokki aikoo ottaa voiton kotikaukalossa.

Torstain puolella vierasreissusta palannut Hokki palasi harjoituksiin jo samana päivänä, ja piti harjoitusten lisäksi myös palaveria perjantaina.

- Keskiviikon voitto varmasti helpottaa pelaamistamme. Teimme aika paljon maaleja, tai siis Pietari Kolhonen (5+1) teki, mutta lopulta onnistuminen on kuitenkin aina yhteistyötä. Puhuimme siitä, mitä voimme tehdä paremmin, kertoi Hokki-valmentaja Vladimir Kolek perjantai-iltana.

- Jos haluamme voittaa, meidän on pelattava samalla intensiteetillä kuin keskiviikkona, vieläkin paremmin oikeastaan. TuTo tulee varmasti kovempaa kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Mutta meidän pitää keskittyä omaan pelaamiseemme, ja pelata myös kovempaa kuin aikaisemmissa peleissä.

Muutoksia kokoonpanoihin

Hokki on saamassa kokoonpanoonsa keskiviikkona armeijan palveluksessa kiinni olleet puolustaja Ville Hyvärisen ja hyökkääjä Joonas Komulaisen. Tosin, Komulainen ei ole aivan täydessä pelikunnossa, kuten ei myöskään isoveljensä Ville Komulainen, joka potee kuumeflunssaa. Kolekin toiveissa on, että jompi kumpi Komulaisista olisi kotipelissä mukana.

- Kokoonpano ratkeaa vasta aamulla, kun tiedämme ketkä kaikki ovat pelikuntoisia.

TuTon kokoonpanosta puuttuu ainakin keskiviikon kohtaamisessa ottelurangaistukseen rasistisesta puheesta tuomittu Jyri Vähänikkilä, joka sai torstaina kahden ottelun pelikiellon, ja velvoitteen pyytää henkilökohtaisesti anteeksi Evgeni Fofanovilta, johon puhe kohdistui.

Hokin joukkue ei julkisuudessa isosti esille noussutta tilannetta ole sen kummemmin puinut.

- Kohu asiasta nousi joukkueen ulkpuolella. Joukkueessa emme ole miettineet tilannetta, joka meidän osaltamme on ohi jo Turussa, Kolek kertoi.

Sarja katkolla keskiviikkona

Lauantain ottelu ratkaisee sen, kumpi joukkueista voi koettaa sarjan katkaisemista keskiviikkona Turussa. Ottelun tärkeys on sanomattakin selvää, mutta sen lopputulos ei lopulta ratkaise vielä mitään.

Kajaanin jäähallissa on kauden aikana nähty upeata syttymistä puolin ja toisin yleisön ja joukkueen välillä. Odotettavissa on, että sytyttäjä on tällä kertaa joukkue, sillä Kolek lupaa joukkueensa keskittyvän omaan tekemiseensä ja olevan valmis.

- Pelaamme entistä kovempaa ylivoimaa ja tarkempaa alivoimaa. Tosin mitä vähemmän joudumme alivoimaa pelaamaan, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on voittaa. Viisikkopelin pitää olla kunnossa, ja puolustamisen tiivistä. TuTolle on turha antaa tilaa ja paikkoja omalle kenttäpuoliskolle, ja toisaalta meidän on kovalla työnteolla rakennettava omat maalipaikkamme. Ja tehdä niitä maaleja.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää