Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyt on selvät sävelet, vain voitto kelpaa keskiviikkona

 
Nyt on selvät sävelet, vain voitto kelpaa keskiviikkona

Keskiviikkona on vuorossa jälleen tämän kauden tärkein ottelu Kupittaalla, kun TuTo ja Kajaanin Hokki iskevät yhteen neljännessä playout-ottelussa. Mikäli lopputulos on TuTolle suotuisa, saattaa kyseessä olla kauden viimeinen ottelu kotiyleisön edessä. Tappio tarkoittaisi puolestaan karsintasarjaan joutumista. Kovien panosten jännitysnäytelmä alkaa Kupittaalla keskiviikkona 2.3. klo 18.30.

Keskiviikon ottelun panokset ovat joukkueille varmasti selvät. Voitolla TuTo siirtää playout-sarjan ratkaisun lauantaille Kajaaniin. Jos taas Hokki voittaisi, päättäisi se kautensa ensi kauden sarjapaikka taskussaan. Samalla TuTon kausi jatkuisi karsintasarjassa, jossa vastaan asettuvat Suomi-sarjan kolme parasta joukkuetta.

TuTon tavoitteena on keskiviikkona siirtää playout-sarjan ratkaisu Kajaaniin ja aiheuttaa hokkilaisille tuplasti pidemmältä tuntuva kotimatka. TuTon avaimet voittoon ja tavoitteiden saavuttamiseen ovat aiempien otteluiden perusteella yksinkertaiset. Kaksinkamppailut on voitettava, turhat jäähyt jätettävä pois ja hyökkäyksiin on lähdettävä nopeammin. Lisäksi maalipaikoissa on oltava tehokkaampi ja puolustuspelin pysyttävä tiiviinä. Kerran nämä asiat ovat jo playout-sarjan aikana toimineet ja silloin tuloksena oli voitto, joten voiton avaimet ovat myös keskiviikkona joukkueen ulottuvilla.

TuTo saa keskiviikkona kokoonpanoon uutta voimaa, kun Janne Jokila palaa kaukaloon. Jokila korvaa kokoonpanossa Lauri Aaltosen, joka on valitettavasti sairastuvan puolella keskiviikon ottelussa. Muilta osin kentälliset pysynevät pääosin samana kuin viime otteluissa.

Luvassa on suurten panosten ottelu, jossa TuTo tarvitsee kaiken saatavilla olevan tuen saavuttaakseen illan tavoitteet. Täytetään siis Kupittaan penkkirivit ja kannustetaan TuTo voittoon!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Lauri Aaltonen

4.5.1990 Turku
Tiedot

Janne Jokila

22.4.1982 Turku
Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää