Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voiton makuun päässyt MYPA maanantaina Turkuun

 
Voiton makuun päässyt MYPA maanantaina Turkuun

TPS kohtaa maanantaina Turun Veritas Stadionilla alkukauden kohmeestaan piristyneen MYPA:n. Lähtöasetelmat otteluun ovat hieman ristiriitaiset, sillä kotijoukkue TPS on ollut kauden ensimmäisillä kierroksilla Veikkausliigan eräänlainen Robin Hood. Raitapaidat ovat kaataneet suuria sekä hakeneet hankalia pinnoja pahimmista mahdollisista paikoista, mutta vastapainoksi pisteitä on menetetty juuri sellaisissa otteluissa, joihin se on lähtenyt ainakin jonkinlaisena ennakkosuosikkina.

MYPA-laiva on keinahdellut viime aikoina ääripäästä toiseen. Joukkueen alkukausi oli kauttaaltaan heikohko, ja alavire huipentui rumaan 4-0-kotitappioon RoPS:lle. Viime kierroksella aurinko paistoi ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana kunnolla Kouvolaan, kun MYPA jyräsi joka rintamalla Hakan yli lukemin 3-0.

- Itse otin suoran punaisen Jaroa vastaan ja oli kaksi peliä välillä poissa. Vähän kummallinen tämä koko kauden alku on kieltämättä ollut, mutta Honka-voitto Espoosta oli tärkeä jatkon ja itseluottamuksen kannalta, juuri Espoossa pannastaan vapautunut TPS-kärki Niklas Tarvajärvi tietää.

Tarvajärvi on entisiä MYPA:n pelaajia ja muistelee aikaansa Kymenlaaksossa lämmöllä, sillä mies juhli seuran väreissä sen historian ensimmäistä ja ainoaa Suomen mestaruutta vuonna 2005.

- Hienoja muistoja mulla on niiltä kausilta, mutta onhan joukkue muuttunut kuitenkin aika paljon niiltä vuosilta. Omaa entistä joukkuetta vastaan pelaamisessa on kuitenkin aina jotain erityistä, kahdesti tällä kaudella osunut Tarvajärvi myöntää.

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki on muistuttanut koko alkukauden ajan siitä, että paljonkin viime kaudesta muuttunut joukkue ei voi hitsautua yhteen aivan hetkessä. Rajamäki on tolkuttanut myös sitä, että jotkut pelilliset asiat jo toimivat, mutta joissain asioissa on piisaa vielä paljon hiottavaa.

- Olemme olleet aika tehokkaita hyökkäyspäässä ja puolustuspelaamisessa on tiettyjä asioita, jotka toimivat jo erittäin hyvin. Minulla on päässäni kuitenkin myös paljon sellaisia pelillisiä asioita, joita pitää korjata. Minun tehtäväni valmentajana on miettiä joka päivä sitä, mitä voimme taas tehdä paremmin ja mitä asioita voimme korjata, Rajamäki filosofoi.

MYPA:n paidassa itsekin aikanaan pelannut Rajamäki tietää vierailijoiden vaarallisuuden ja ennakoi maanantain ottelusta vaikeaa. Rajamäki tietää, millainen on kauden ensimmäisen voiton vaikutus pukukopissa tahmean alkukauden jälkeen.

- MYPA on alkukauden tuloksia paljon parempi jengi. Se on täynnä hyviä pelaajia ja Haka-voitto antoi sellaista energiaa heille, että he ovat erityisen vaarallisia juuri nyt. Sieltä tullaan tänne erityisen hyvillä fiiliksillä ja niin sen pitää mennäkin. Meidän pitää vaan uskoa tähän omaan tekemiseen ja hakea voittoa sitä kautta, Rajamäki kuitenkin painottaa.

TPS:n ja MYPA:n taistelu pisteistä alkaa Veritas Stadionilla klo 18.30

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MarkoRajamäki

Marko Rajamäki

3.10.1968 Göteborg, SWE
Tiedot

Niklas Tarvajärvi

13.3.1983
Tiedot


TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää