Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kupittaalta kuuluu kummia

 
Kupittaalta kuuluu kummia

Tavoitteena liigapaikka, visiona Suomen mestaruus

Puheenjohtaja 

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Mikko Lehtinen (s.1975). Hän on TuTon oma kasvatti. Lehtisen lisäksi uudessa hallituksessa istuvat Matti Vaiste, Matti Heinonen ja Ville Vihervaara.

”Hallituksessa tavoitteenamme on taata TuTon jääkiekkojoukkueen tulevaisuus huipputasolla tästä eteenpäin”, Lehtinen kommentoi.

Toimitusjohtaja 

Uuden hallituksen ensimmäisenä tehtävänä oli valita seuralle toimitusjohtaja. Tehtävään valittiin Mikko Nikulan (s.1972). Nikulan vastaa ensisijaisesti TuTon taloudesta. Hän on toiminut viimeiset kymmenen vuotta kansainvälisissä tuotteistus- ja markkinointitehtävissä. Hänellä on myös yrittäjätaustaa.

”Tuon TuToon tuoretta näkökulmaa, kun seuran imagoa rakennetaan. Yrittäjätaustani uskon olevani hyötyä talouslukuja seuratessa”, kommentoi Nikula.

Varatoimitusjohtaja 

TuTon uusi varatoimitusjohtaja on Juhani Tamminen. Hän vastaa TuTon urheilupuolesta, imagon rakentamisesta ja varainhankinnasta. Tamminen antaa myös kasvot TuTon uudelle tulemiselle. Sopimuksen pituus on 2+2 vuotta.

”Kun kuulin, että TuTon visio on voittaa Suomen mestaruus, olin heti mukana. Meillä on ylivoimaisesti Mestiksen hienoin areena, legendaarinen Kupittaa, joka sijaitsee kaupungin parhaalla urheilun viihdepaikalla. Turku on synnyinkaupunkini ja tämä synergia avaa meille satumaiset mahdollisuudet onnistumiseen. Historia, yliopistokaupunki ja kulttuuripääkaupunki 2011 toimivat viitekehyksenä, kun inspiroimme ympärillemme uusia kannattajia ja yhteistyökumppaneita. Lyhyesti; Aurinkokuningas on palannut kotiin” Tamminen kertoi.

Visio 

TuTon visiona on Lehtisen mukaan voittaa Suomen mestaruus. Tarkkaa aikaa vision toteuttamiselle ei ole asetettu. ”Olen nyt 35-vuotias, joten minulla on aikaa odottaa vähän enemmänkin kuin neljä vuotta”, Lehtinen tarkentaa.

Tavoitteet 

TuTo esitteli lehdistötilaisuudessa myös neljän seuraavan kauden urheilulliset tavoitteet.

1.kausi: Uskottavuuden palauttaminen – playoff-paikka
2.kausi: Mestiksen mestaruus!
3.kausi:  Mestiksen mestaruus, unelmana SM-liiga!
4.kausi:  Mestiksen mestaruus, unelmana SM-liiga!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää