Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TOK jatkaa Loimun pääyhteistyökumppanina

 

TOK jatkaa Loimun pääyhteistyökumppanina


Raision Loimu ja Turun Osuuskauppa syvensivät yhteistyökumppanuutensa pääkumppani-tasolle kaksi vuotta sitten, kun Loimu käynnisti kolmevuotisen Yli Rajojen -projektin, jonka tarkoituksena on tehdä Loimusta koko Turun talousalueen sisäpalloilun menestyvä lippulaiva ja Suomen mestaruuden voittaminen keväällä 2012.

Kevään ja kesän aikana osapuolten välillä on neuvoteltu uudesta yhteistyösopimuksesta. Neuvottelut johtivat positiiviseen lopputulokseen ja Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas ja TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen pääsivät allekirjoittamaan kolmen vuoden mittaisen uuden pääyhteistyökumppani-sopimuksen. Loimulle TOK:n kaltaisen alueen vahvan toimijan jatkaminen pääkumppanina oli erittäin merkittävä asia.

- Sopimus on iso asia Loimun ja koko talousalueen lentopallon kannalta. Tällaisten pitkäaikaisten ja merkittävien yhteistyökumppanuuksien kautta varmistamme pääsarjalentopalloilun jatkumisen Turun seudulla. Alueelle tarvitaan positiivisia tapahtumia ja nuorille esikuvia, kommentoi sopimuksesta erittäin tyytyväinen Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

TOK:lle tämän kaltaiset yhteistyökuviot ovat tärkeä osa yhteisöllisyyyttä ja konkreettista panostusta alueen tapahtumiin, kehittämiseen ja hyvinvointiin. Varsinaissuomalaisten asiakasomistajien omistamana yrityksenä TOK tukee ja toimii yhteistyössä useiden paikallisten toimijoiden kanssa, joilla vahvistetaan esimerkiksi oman alueen urheilua ja liikuntaharrastuksia.

- Loimu on perinteinen ja menestynyt seura, joka vaikuttaa monella tasolla oman alueensa vireyteen. TOK:n toiminnassa korostuu pitkäjänteisyys ja olemmekin olleet jo usean vuoden ajan mukana tukemassa Loimun toimintaa niin liiga- kuin junioritoiminnan osalta, TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen kertoo.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLoimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää
Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus

Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset hakkuri Atte-Elias Puholaisen ja yleispelaaja Tuomas Siirilän kanssa.

Lue lisää