Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS ja Jaro jakoivat pisteet Pietarsaaressa

 

TPS ja Jaro jakoivat pisteet Pietarsaaressa


Jaro ja TPS jäivät 1-1 (0-1)- tasapeliin lauantain ainoassa Veikkausliigaottelussa Pietarsaaressa. Juho Lähde vei TPS:n ensimmäisellä puoliajalla johtoon, mutta Jaron Jussi Aalto viimeisteli loppunumerot toisella puoliajalla.

TPS aloitti vahvasti, mutta alkuminuuteilla ei kuitenkaan todellisia tekopaikkoja nähty. 11. minuutilla Jaro tuli puolestaan ensimmäisen kerran vaarallisesti. Aalto pelasi Simon Skrabbille boksiin oikealla ja hetken pyörähtelyn jälkeen Skrabb tarjosi takaviistoon Tommi Haanpäälle, mutta laukaus noin seitsemästä metristä meni ohi.

Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä, mutta seuraavaa tekopaikkaa saatiin odottaa. Reilun puolen tunnin kohdalla Skrabb tälläsi hurjan pommin noin 25 metristä, mutta TPS-maalin ylärimaan.

Heti perään syntyi ottelun avausmaali toiseen päätyyn. Mika Ääritalo pelasi Njazi Kuqille boksiin, joka pudotti taakse. Juho Lähde nappasi pallon ja laukoi sen boksin sisältä tolpan kautta maaliin.

Muutama minuutti ennen taukoa Aalto syötti oikealta päädystä takaviistoon. Papa Niang oli vetopaikassa boksissa, mutta jatkoi pelivälineen vielä vasemmalle. Markus Kronholm yritti nostaa noin 10 metristä takakulmaan, mutta Jaakko Nyberg siivosi pallon lähes maaliviivalta.

Heti toisen puoliajan alussa TPS oli siirtyä kahden maalin karkumatkalle. Kuqi pääsi nokikkain Vitali Telesin kanssa, mutta Jaro-vahti esitti erittäin tärkeän torjunnan.

Jaro otti hieman otetta pelistä ja tulikin tasoihin tunnin kohdalla. Thomas Kula ajoi vasemmalla päätyyn ja keskitti matalan pallon maalille. Aalto ohjasi etukulmalta pelivälineen juuri ja juuri maaliviivan yli.

Viimeisellä puolituntisella nähtiin useampia huippupaikkoja kummassakin päädyssä. Kaksi minuuttia Jaron tasoituksen jälkeen Petteri Pennanen kolisutteli maalikehikoita ja viisi minuuttia eteenpäin, niin Henrik Moisander selvitti vastaantulollaan Skrabbin murtautumisen.

76. minuutilla Kuqi pääsi puolittain vasemmalta läpi. Laukaus jäi kuitenkin vaisuksi ja Teles nappasi pallon. Neljä minuuttia eteenpäin ja Papa Niang laukoi kovaa pienestä kulmasta, mutta Moisander torjui kulmaksi.

82. minuutilla Pennanen laukoi boksin vasemmasta kulmasta kohti takakulmaa, mutta Teles venytti ja torjui. 86. minuutilla Kuqille puolestaan siunaantui hyvä paikka, kun Jarkko Hurme keskitti oikealta ja TPS-hyökkääjä puski maalinedustalta, mutta ohi.

89. minuutilla Timo Tahvanainen oli osua toisessa päädyssä, mutta Moisander puolestaan venytti komeasti boksista vasemmalta lähteneen laukauksen tielle.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Njazi Kuqi

25.3.1983
Tiedot

Juho Lähde

11.2.1991
Tiedot

Henrik Moisander

29.9.1985
Tiedot

Jaakko Nyberg

19.12.1980
Tiedot

PetteriPennanen

Petteri Pennanen

19.9.1990
Tiedot

MikaÄäritalo

Mika Ääritalo

25.7.1985 Turku
Tiedot


TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää