Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter kohtaa perjantaina VPS:n vieraskentällä

 

Inter kohtaa perjantaina VPS:n vieraskentällä


FC Inter matkustaa huomenna perjantaina Veikkausliigaotteluun Vaasaa, missä joukkue kohtaa sarjataulukossa toiseksi viimeiselle sijalle valahtaneen VPS:n. Ottelu Hietalahden stadionilla Vaasassa alkaa kello 18.30.

Vaasalaisten kausi on edennyt mollivoittoisesti. Ei siksi, että joukkue olisi ajautunut tappiputkeen, vaan siksi, että joukkue ei ole onnistunut voittamaan kuin kaksi tämän kauden otteluistaan. Tasapelejä Tommi Pikkaraisen luotsaama joukkue on pelannut sen sijaan kuusi, mikä on eniten Veikkausliigajoukkueista.

Inter ja VPS ovat luonnollisesti kohdanneet toisensa jo kerran tämän kauden Veikkausliigassa. Tuossa ottelussa Inter oli vahvempi lukemin 3-1. Tuon ottelun maaleista vastasivat Interin osalta Timo Furuholm, Henri Lehtonen ja Domagoj Abramovic. Vaasalaisista maaliteossa onnistui Aleksandr Kokko.

Interille Vaasa on ollut vuosien saatossa suosiollinen paikka pelata. Job Dragtsman mukaan joukkueella on tavoitteena jatkaa hyvien tulosten sarjaa Vaasasta.

- Olemme onnistuneet hakemaan Vaasasta hyviä tuloksia ja se on tietysti tavoitteena nytkin. Siellä on hyvä kenttä, joka sopii hyvin meidän pelitavalle. Eli siinä mielessä luottavaisin mielin voimme lähteä perjantaiseen Vaasa-peliin, sanoo Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Vaasalaiset ovat perustaneet pelinsä periteisesti tiiviiseen ja hyvin organisoituun puolustuspelaamiseen ja nopeasti lähteviin vastaiskuihin. Inter-luotsi ei usko, että vaasalaiset muuttavat taktiikkaansa perjantaina.

- Vaasa on ollut vastaiskujoukkue ja niin uskon, että he pelaavat nytkin. Heidän puolustus on toiminut hyvin tällä kaudella, sillä ovathan he päästäneet vähemmän maaleja kuin me tällä kaudella. Maalinteossa heillä on ollut sen sijaan ongelmia, sillä he ovat pystyneet tekemään vain kymmenen maalia tämän kauden otteluissa.

- Meidän tehtävänä on siis pitää heidän pelaajat maaleitta huomenna, niin olemme kiinni voitossa, jatkaa Dragtsma.

Dragtsman mukaa Interin hyökkäyspeli on kulkenut hyvin tällä kaudella. Joukkue on onnistunut 15 pelaamassaan ottelussa tekemään peräti 41 maalia. Dragtsma mukaan Interin pelatessa tasollaan joukkue pystyy luomaan voitto-osumiin tarvittavat maalipaikat myös Vaasassa.

- Hyökkäyspelimme on kulkenut hyvin koko kauden. Olemme pystyneet luomaan oikeastaan HJK-otteluita lukuun ottamatta riittävästi maalipaikkoja joka ottelussa. Jos pelimme kulkee viime otteluiden tapaan, niin pystymme myös huomenna luomaan voittoon tarvittavat maalipaikat, lupailee Dragtsma.

Vaikka Dragtsman mukaan Inter voikin lähteä luottavaisin mielin Vaasaan, korostaa hän oikean asenteen merkitystä ottelussa. Vastustajaa ei saa hänen mukaan missään nimessä aliarvioida.

- Vaikka VPS onkin sarjan hännillä, niin emme saa aliarvioida heitä, sillä jos aliarvioimme heidät, niin ottelusta tulee varmasti vaikea, painottaa Dragtsma.

Inter saa perjantain otteluun mukaansa jälleen pelikieltonsa sovittaneen Joni Kaukon. Ainoat poissaolijat ovat siis pitkäaikaispotilaat Maxi Asis, Kalle Parviainen ja Daniel Osinachi.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Domagoj Abramovic

1.4.1981 Zagreb, CRO
Tiedot

Maximiliano Asis

27.5.1987
Tiedot

Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Timo Furuholm

11.10.1987 Pori
Tiedot

Joni Kauko

12.7.1990
Tiedot

Henri Lehtonen

28.7.1980 Turku
Tiedot

Daniel Osinachi

25.8.1989
Tiedot

Kalle Parviainen

3.10.1982
Tiedot


TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää