Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viime kauden paras libero takaisin Loimuun

 

Viime kauden paras libero takaisin Loimuun


Raision Loimu on tehnyt 1+1 -vuotisen jatkosopimusen seurassa viime vuonna vakuuttavasti esiintyneen libero Dustin Wattenin (182 cm, 24 v) kanssa. Viime kausi oli Wattenin ensimmäinen ammattilaiskausi Euroopassa. Yliopisto- ja B-maajoukkueen peleissä aiemmin vakuuttanut Watten esiintyi edukseen myös Suomen Mestaruusliigassa. Tasaisen hyvin läpi kauden pelannut Watten valittiin Mestaruusliigan All Stars -kentälliseen peräti 3 kertaa, kun näitä valintoja tehtiin 4 kertaa. Ketään toista pelaajaa ei valittu millekkään pelipaikalle kuukauden tähdistöön näin usein. Lisäksi kauden päätteeksi Watten valittiin kauden parhaaksi liberoksi All Stars -kentälliseen.

Hyvin sujuneen kauden jälkeen Watten jätti Suomen hyvillä mielin ja ilmoitti katsovansa seuraavan kauden pelipaikkaa ensisijaisesti Euroopan huippusarjoista. Kesän Watten vietti USA:n maajoukkueen harjoituskeskuksessa Anaheimissa yhdessä Loimuun tulevan yleispelaaja Muagututian kanssa. Hän edusti maataan Kanadassa pelatussa Pan American Cupissa. Wattenin ja Loimun välit pysyivät kuitenkin koko ajan lämpiminä ja hän osallistui muun muassa omien seuraajaehdokkaidensa kartoittamiseen. Wattenin kautta tulikin muutama hyvä liberokandidaatti ja myös viime viikolla julkaistussa Muagututian sopimuksessa Wattenista oli apua Loimulle taustatiedon saannissa.

Wattenilla oli kesän mittaan sopimustarjouksia mm. Saksasta, mutta riittävän hyvää pelipaikkaa ja sopimusta ei tarjottu, joten Watten päätti pelata vielä toisen kauden Raision tutussa ja hyvässä ympäristössä. Myös päävalmentaja Ruslan Zhbankovilla oli suuri merkitys jatkopäätöksessä, sillä Watten piti Zhbanokvia hyvänä valmentajana ja koki että tämä todella pystyi auttamaan häntä kehittymään.

- Joukkueemme tulee olemaan kilpailukykyinen ensi kaudella. Tiedän sekä suomalaiset pelaajat että kaksi muuta jenkkivahvistusta ja tiedän että meillä on hyvät mahdollisuudet aina mestaruuteen asti, kommentoi Watten.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


DustinWatten

Dustin Watten

Tiedot


Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää
Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää
Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus

Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset hakkuri Atte-Elias Puholaisen ja yleispelaaja Tuomas Siirilän kanssa.

Lue lisää