Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kiinnitti kolme lahjakkuutta training campiltä

 

TuTo kiinnitti kolme lahjakkuutta training campiltä


TuTo täydensi rivejään kolmella pelaajalla, kun training campillä taitojaan esitelleet hyökkääjät Derek Famulare, Arttu Reponen ja puolustaja Olli-Pekka Viitaniemi liittyvät joukkueeseen.

”Famulare (s.1989) on isokokoinen ja taitava kanadalaishyökkääjä, joka täydentää joukkuettamme erinomaisesti” TuTon varatoimitusjohtaja Tamminen kuvaili tuoreinta hankintaa. Sopimuksen myötä Famulare palaa juurille, sillä hänen äitinsä on turkulainen ja isä pelasi aikanaan Kiekko-67 väreissä. ” Tulin training campille antamaan kaikkeni ja olen erittäin tyytyväinen, että sain sitä kautta paikan tässä hienossa organisaatiossa”, tyytyväinen Famulare kertoi tilaisuudessa.

”Reponen soitti minulle kesällä ja kysyi, että voisiko hän tulla näyttämään taitoja Turkuun. Kysyin Niukkaselta, että otammeko kaverin näytille. Leirillä Reponen osoitti, että kaksi pistettä/ottelu Suomi-sarjassa ei ollut sattumaa” Tamminen kertoi Reposen taustoista. ”Olen kiitollinen saadessani mahdollisuuden pelata tällä tasolla. Olen kuullut, että TuTossa olisi sellainen meininki, että laitetaan lättyä pussiin. Sitä minä tulin tänne tekemään” iloinen Reponen kertoi.

”Viitaniemen kanssa sovimme kahden vuoden diilistä. Uskomme hänen kehittyvän täällä todella kovan tason pelimieheksi Niukkasen ja Ortion opissa”, Tamminen kertoi. ”On todella hienoa päästä osaksi tällaiseen nosteessa olevaan organisaatioon, jossa on aivan loistavat valmentajat”, tyytyväinen Viitaniemi kertoi tilaisuudessa.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää