Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter kohtaa Veikkausliigan huippuottelussa lauantaina JJK:n

 

Inter kohtaa Veikkausliigan huippuottelussa lauantaina JJK:n


FC Inter kohtaa Veikkausliigan huippuottelussa lauantaina sarjataulukon kolmosjoukkueen JJK:n. Ottelu Harjun hornankattilassa alkaa poikkeuksellisesti jo kello 16.00.

Inter sai edellisestä pelaamastaan ottelusta lievää kritiikkiä, kiitos normaalia puolustusvoittoisemmasta taktiikasta. Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan TPS-pelin taktiikalla joukkue halusi riisua TPS:n aseista ja onnistuikin siinä valmentajansa mukaan hyvin. JJK-pelistä Dragtsma odottaa kuitenkin avoimempaa kuin TPS-ottelusta.

- En usko, että pelistä tulee samanlaista, kun maanantain paikallisottelussa. JJK pelaa toisin kuin TPS enemmän hyökkäysvoittoisempaa ja avoimempaa jalkapalloa. Uskon, että pelistä tulee avoimempi, kun TPS-pelistä, ennakoi Dragtsma.

Lauantain ottelu on kummallekin joukkueelle tärkeä. Voitolla Inter repisi eron JJK:hon jo 11 pisteeseen. Myös Dragtsma tietää ottelun tärkeyden ja muistuttaa samalla, että myös tasapeli Jyväskylästä olisi Interin vinkkelistä katsottuna hyvä tulos.

- Jos voitamme lauantaina, niin saamme hyvän kaulan JJK:hon sarjan viimeiselle kolmannekselle. Täytyy myös muistaa, että pelkkä häviön välttäminen on meidän kannalta hyvä tulos Jyväskylästä, korostaa Dragtsma.

Kun Veikkausliigaa on jäljellä ennen lauantain ottelua vielä 12 kierrosta, on mestaruustaisto Interin kannalta haasteellinen. Huippuvireessä oleva HJK on Interiä edellä 11 pistettä. Dragtsman mukaan tuon etumatkan kiinnikurominen on vaikeaa.

- Täytyy olla realisti ja myöntää, että HJK:lla on meihin suuri etumatka, jonka saavuttaminen on enemmänkuin haasteellista. Pyrimme kuitenkin voittamaan jokaisen pelaamamme ottelun. Katsotaan sitten kauden jälkeen, mihin se sitten riittää, sanoo Dragtsma.

Ennakkotiedot Jyväskylästä povaavat lauantain otteluun melkoista yleisöryntäystä. Inter-luotsi on luonnollisesti mielissään katsomoiden täyttymisestä Harjulla. Hollantilaisluotsi uskoo, että paikalle tulevat saavat seuratakseen tasokkaan ottelun.

- Hienoa, että Jyväskylään on odotettavissa paljon yleisöä. Uskon, että pystymme JJK:n kanssa tarjoamaan peli, joka on hyvää mainosta suomalaiselle jalkapallolle, lupailee Dragtsma.

Inter saa otteluunsa mukaan pelikiellosta vapautuvan Tero Mäntylän. Pikku vammojen takia JJK-pelin missaavat Domagoj Abramovic ja Mika Mäkitalo. Poissa kokoonpanosta ovat luonnollisesti myös pitkäaikaispotilaat Maxi Asis, Kalle Parviainen ja Daniel Osinachi.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää