Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JP Jalo selostaa TUTOn otteluita kaudella 2011-2012

 

JP Jalo selostaa TUTOn otteluita kaudella 2011-2012


TuTo Hockey Oy ja Radio Sata / SBS Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen TUTO Hockeyn Mestis-otteluiden lähettämisestä Radio Sadalla kaudella 2011-12. Historiallinen yhteistyösopimus sisältää kaikki TUTO Hockeyn koti- ja vierasottelut Mestiksen runkosarjassa ja playoffeissa sekä mahdolliset liigakarsintaottelut. Sopimus sisältää selostuksen myös TUTO Hockey - TPS ottelusta 9.9.2011. Selostuksista vastaavat JP Jalo ja Iku Viitanen.

Otteluselostusten lisäksi yhteistyö sisältää viikoittaisen kiekko-ohjelman Radio Sadalla, jonka isäntänä toimii Juhani Tamminen. TUTO Hockeyn otteluilmoitukset kuullaan totuttuun tapaan Radio Sadalla ja Iskelmä Varsinais-Suomessa.

Suuri panostus

Yhteistyö on valtava panostus sekä TUTO Hockeylle että Radio Sadalle. ”Tämä on iso panostus meille. Halusimme kuitenkin tehdä näköistämme kiekko-ohjelmaa TUTO Hockeyn kanssa ja osallistua omalta osaltaan joukkueen uuden ilmeen rakentamiseen. Eihän sitä voi kieltää, etteikö Jalon mukaan tulolla olisi ollut suurta merkitys meidän päätöksessä”, kommentoi Radio Sadan toimituspäällikkö Marianne Holmström. 

”Tämä on TUTO Hockeylle erittäin iso panostus. Tämä on vaatinut ja tulee vaatimaan suuren työpanostuksen tiimiltämme, mutta vastaavasti se antaa meille erittäin paljon”, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Mikko Nikula kommentoi.

Paluu juurille

”Siitä on 18 vuotta, kun olen viimeksi selostanut Turussa otteluita radiolle. Tämä projekti alkoi itselläni oikeastaan jo pari vuotta sitten. Aloin silloin miettiä, että selostaminen radiossa olisi taas mukavaa. Kun kesällä sitten näin mihin suuntaan uudistunut TUTO Hockey on menossa, ajattelin että tässä voisi olla sauma palata radioon. Soitin Tamille ja kerroin ideasta. Seuraavan tunnin aikana Tami soitti minulle kolme kertaa ja nyt olemme tässä”, TUTO Hockeyn otteluiden selostajana toimiva JP Jalo kommentoi.

”Odotan tästä yhteistyöstä samanlaista kiinnostuksen kasvua TUTO Hockeyta kohtaan kuin vuonna 1985 TPS:n kohdalla, kun paikallisradiot aloittivat toimintansa ja JP selosti valmennuksessa olevani seuran ottelut” TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen kommentoi historiallista yhteistyösopimusta.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää