Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter perjantaina KuPS:n vieraaksi

 

Inter perjantaina KuPS:n vieraaksi


FC Inter aloittaa Veikkausliigan viimeisen kolmanneksen huomenna perjantaina KuPS:aa vastaan vieraskentällä pelattavalla ottelulla. Kuopion keskuskentällä pelattava ottelu potkaistaan käyntiin tuttuun tapaan kello 18.30.

Perjantain kotijoukkue KuPS:n ja Interin kohtaaminen on luonnollisesti kolmas tällä kaudella. Kauden ensimmäisessä pelissä juuri Kuopion keskuskentällä Inter nappasi 0-1- voiton Mika Ojalan loppuhetken maalilla. Turussa kesäkuun lopussa 4-4- tulokseen päättynyt ottelu tarjosi sitten viihdettä koko rahan edestä.

Vaikka kuopiolaiset ovatkin periaatteessa olleet kauden yksi alasuorittajista, jo kahden aikaisemman pelin perusteella Interin on turha odottaa paraatimarssia voittoon. Tämän tietää myös Interin päävalmentaja Job Dragtsma, joka odottaa ottelusta todella vaikeaa.

- Vaikka KuPS ei olekaan onnistunut tämän kauden otteluissa niin hyvin kuin odotettiin, niin helppoa ottelua on turha odottaa. KuPS:lla on edelleen laadukas joukkue, joka pystyy hyvänä päivänä voittamaan joukkueen kuin joukkueen tässä sarjassa. Heillä on myös hyviä yksilöitä Dicksonin johdolla, tietää Dragtsma.

Interin lähtökohdat loppukauteen tyydyttävät Interin päävalmentaja Job Dragtsmaa, vaikka joukkue onkin pelannut kaksi viimeistä peliään ilman voittoa. Hollantilaisen mukaan joukkueen tavoitteena on pitää kiinni kakkossijasta ja luoda hyvillä tuloksilla painetta myös mestaruudessa vahvasti kiinni olevalle HJK:lle.

- Meillä on hyvät lähtökohdat loppukauteen. Tavoitteena meillä on pitää kakkossija loppuun asti ja pyrkiä luomaan hyvillä tuloksilla painetta myös HJK:lle. Meillä on tavoitteena voittaa jokainen pelaamamme ottelu, niin myös Kuopiossa, korostaa Dragtsma.

Dragtsman mukaan voitto Kuopiossa edellyttää Interiltä tiukkaa puolustuspelaamista. Viime peleissä vähän vaisummalla kantilla olleeseen hyökkäyspelaamiseen Dragtsma kaipaa myös terävyyttä.

- KuPS:aa vastaan pitää pystyä koko joukkueen tiukkaan puolustuspeliin. Viime peleissä vähän vaisummin sujuneen hyökkäyspelaamisen pitää tulla myös liikkuvammaksi. Jos onnistumme näissä asioissa, niin meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa Kuopion ottelu, mikä on luonnollisesti meidän tavoitteemme, sanoo päävalmentaja Dragtsma.

Interin valmistuminen KuPS-otteluun ei ole ollut aivan paras mahdollinen. Neljä joukkueen pelaajista on ollut eri maajoukkueiden mukana ja myös lievä flunssa-aalto on myös ollut joukkueen kiusana. Juuri flunssan takia Toni Kallio joutuu jättämään Kuopion matkan väliin yhdessä silmävammasta kärsivän kapteeni Henri Lehtosen kanssa. Sivussa ovat myös pitkäaikaispotilaat Maxi Asis, Daniel Osinachi ja Kalle Parviainen.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Job Dragtsma

23.10.1955
Tiedot

Mika Ojala

21.6.1988 Paimio
Tiedot


TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää