Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kupittaan monitoimihalli on nyt OS/G Areena

 

Kupittaan monitoimihalli on nyt OS/G Areena


TUTO Hockey ja markkinointiviestintäyritys OS/G ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla pyritään luomaan uudenlainen TUTO. Kupittaan monitoimihalli on tänään 9.9.2011 saanut uuden nimen OS/G Areena. TUTOn kotihalli valmistui vuonna 2006 ja sen yleisökapasiteetti on 3 000 henkeä. Areenan istumapaikkojen määrä on kaksinkertaistettavissa, jos TUTOn neljän vuoden tavoite toteutuu. Silloin Kupittaalla pelattaisiin SM-liigaa.

Uusi ilme - uusi asenne

TUTO Hockey ja OS/G kehittävät yhdessä uudenlaista TUTO-brändiä. Joukkuetta viedään eteenpäin uusin taustavoimin, ja nyt uudistukset näkyvät myös ulkoisesti. OS/G on täsmentänyt TUTOn graafista ilmettä ja samalla myös TUTOn logo on uudistettu. Suomen suurimpiin kuuluva markkinointiviestintäalan yritys OS/G auttaa joukkuetta tulevaisuudessa viestien eteenpäin viemisessä.

- OS/G on aina ollut urheiluhenkinen yritys, joten yhteistyön aloittaminen oli helppoa. Kunnioitamme TUTOn perinteitä, mutta haemme uutta draivia ja siihen tarvitsemme myös ulkopuolisia aivoja. Olemme piristämässä perinteistä brändiä ja tavoitteenamme on tehdä läpimurto SM-liigaan, sanoo TUTOn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen.

OS/G eli OjalaSaariGroup on markkinointiviestintäalan perheyritys, jolla on toimistot Turussa, Helsingissä ja Tukholmassa. Lähes 50 markkinointiviestinnän asiantuntijaa työllistävä yritys on perinteisesti ollut mukana tukemassa turkulaisten urheilujoukkueiden toimintaa.

OS/G:n toimitusjohtaja Jaakko Ojala sanoo toisen liigajoukkueen virkistäneen Turun jalkapalloa. Nyt sama noste halutaan saada aikaan jääkiekkoon. OS/G Areena on kuitenkin monitoimihalli, jossa voidaan järjestää monenlaisia tilaisuuksia konserteista yritystapahtumiin. OS/G haluaa kehittää paitsioon jääneen hallin käyttöä.

- Ensi vuosi on OS/G:n kahdeskymmenes toimintavuosi. Pääsemme kesällä juhlistamaan pyöreitä vuosia asiakkaidemme kanssa omalla areenalla, Ojala sanoo.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää