Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter Hongan kaatoon maanantaina Veritas Stadionilla

 

Inter Hongan kaatoon maanantaina Veritas Stadionilla


Veikkausliigaottelut FC Interin osalta jatkuvat maanantaina Veritas Stadionilla, minne joukkue saa vieraakseen FC Hongan. Sarjakakkosen Interin ja sarjavitosen Hongan kohtaaminen alkaa perinteiseen tapaan kello 18.30.

Maanantain ottelu on kummallekin joukkueelle enemmän kuin tärkeä. Viimeiset ottelut ovat kummaltakin joukkueelta sujuneet mollivoittoisesti. Honka ei ole onnistunut kääntämään hallitsemiaan otteluita voitoksi, kun taas Interin kaksi edellistä ottelua on päättynyt tappioon.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma korostaa, että joukkueen on pystyttävä kääntämään tulevat ottelut voitoksi pitääkseen asemansa sarjakakkosena.

- On selvää, että meidän pitää pystyä kääntämään kurssi jälleen voittoisaksi. Hyvien tuloksien saaminen otteluistamme on tärkeää mitalitaistelun kannalta. HJK:n saavuttaminen on vaikeaa, mutta myös kakkossija olisi hyvä saavutus. Siihen tarvitsemme kuitenkin voittoja tulevista otteluista, painottaa Dragtsma.

Interin peli sinänsä on rullannut viime otteluissa hyvin. Ainoa asia, mikä pelissä on tökkinyt, on maalinteko. Tämän myöntää myös Inter-valmentaja.

- Itse pelimme on sujunut kohtalaisen hyvin. Varsinkin Kuopiossa pystyimme luomaan hyvin maalipaikkoja, mutta maalinteko ei ole sujunut alkukauden otteluiden tapaan. Jo pelkästään maalipaikkojen tehokkaampi hyväksikäyttö tulee varmasti kääntämään kurssimme parempaan suuntaan jo maanantaina, sanoo Dragtsma.

Interin ja Hongan ottelut eivät ole jättäneet tällä kaudella ketään kylmäksi. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaikki ottelut mukaan lukien toisensa jo neljä kertaa. Näistä otteluista Inter on vienyt nimiinsä kummatkin Veikkausliigaottelut, kun taas Hongan nimiin meni helmikuussa pelattu liigacupin ottelu ja huhtikuun lopussa pelattu harjoitusottelu. Maaleja näissä otteluissa on syntynyt kaikkiaan 21 kappaletta. Muutenkin joukkueiden väliset ottelut ovat olleet avoimia ja vauhdikkaita.

- Honka on yksi Veikkausliigan pelaavimmista ja parhaiten organisoiduista joukkueista. Heitä vastaan on ollut aina kiva pelata, sillä he perustavat pelinsä hyökkäävälle jalkapallolle. Uskon, että myös maanantaina Veritas Stadionilla nähdään vauhdikas ja tasokas Veikkausliigaottelu, ennustaa Inter-luotsi Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat Honka-ottelusta pitkään sairastuvalla viihtyneet Kalle Parviainen, Maxi Asis ja Daniel Osinachi. Myös Henri Lehtonen on vielä sivussa silmävamman takia. KuPS-ottelun flunssan takia väliin jättäneen Toni Kallion mahdollinen pelaaminen on myös epävarmaa.

Interin ja Hongan välinen Veikkausliigaottelu pelataan siis Veritas Stadionilla huomenna maanantaina alkaen kello 18.30.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS vaihtaa päävalmentajaa - Jonatan Johansson uudeksi päävalmentajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on vapauttanut päävalmentaja Tommi Pikkaraisen tehtävistään. Pikkaraisella oli voimassa oleva valmennussopimus TPS:n miesten edustusjoukkueen kanssa kaudesta 2020.

Lue lisää
Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Mujunen jatkosopimukseen - Aaltonenkin jo harjoituksissa mukana

Veikkausliigaan noussut TPS lähtee kauteen 2020 kolmella maalivahdilla. Kauden 2019 ykkösmaalivahtina päättänyt Jere Koponen sai jo viime vuoden puolella rinnalleen Santeri Aaltosen, joka siirtyi Turkuun Ykkösen voittaneesta FC Hakasta. TPS:n kolmas maalivahti on jo ennestään tuttu Miikka Mujunen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

Italian mestari Rodney Strasser vahvistaa TPS:n keskikenttää

TPS:n Veikkausliigajoukkue saa kovan luokan vahvistuksen, kun Rodney Strasser on liittynyt raitapaitoihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sierra Leonesta kotoisin oleva Strasser on rooliltaan puolustava keskikenttäpelaaja.

Lue lisää
John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

John Allen liittyy TPS:n naisten edustuksen valmennusryhmään

TPS:n naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä saa lisää kokemusta ja osaamista, kun John Allen liittyy joukkueen taustatoimintaan mukaan, niin harjoituksissa kuin ottelutapahtumissakin.

Lue lisää
Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä - Janne Kytölästä va. toimitusjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen.

Lue lisää