Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jääkiekkoleijona Mikko Mäkelä TUTO Hockeyn Pohjois-Amerikan pelaajakoordinaattoriksi

 

Jääkiekkoleijona Mikko Mäkelä TUTO Hockeyn Pohjois-Amerikan pelaajakoordinaattoriksi


TUTO Hockey kertoi torstaina merkittävästä uudistuksesta organisaatiossa, kun se julkaisi uuden pelaajakoordinaattorinsa Pohjois-Amerikassa. Jääkiekkoleijona numero 139, Mikko Mäkelä, vastaa tulevaisuudessa TUTO Hockeyn pelaajakartoituksesta Pohjois-Amerikassa. Ansiokkaan kiekkouran jälkeen Mäkelä on toiminut valmentajantehtävissä Pohjois-Amerikassa vuodesta 2002 lähtien.

Mäkelä kommentoi uuden yhteistyön aloittamista tuoreeltaan kirjeen välityksellä Pohjois-Amerikasta ”On hienoa kun saan olla auttamassa Suomalaista jääkiekkoa ja etenkin perinteikästä, mutta samalla nyt VAHVASTI uudistunutta TUTO Hockeyta.”

”Kun minulta kysyttiin, että lähdenkö projektiin mukaan, niin ei sitä tarvinnut kauaa miettiä. Minulla on täällä Canadassa kontaktit esimerkiksi WHL ja yliopistopelureihin ja uskon että niisäa löytyy paljon potentiaalia ajatellen TUTON tavoitteita.”

TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen luonnehti viimeisintä värväystä seuraavasti:
”TUTO Hockey uudistuu voimakkaasti jokaisella osa-alueella. Jokainen kiekkoa seuraava henkilö tietää Miksan saavutukset, joten on upeaa saada hänet vahvistamaan uudistuneen TUTO Hockeyn organisaatiota”.

Aarnio ja Mäkinen vahvistavat TUTO Hockeyta

TUTO Hockeyn vahvisti pelaajarinkiään kahdella nuorella hyökkääjällä, kun Teemu Aarnio ja Markus Mäkinen liittyivät joukkueeseen torstaina. Kumpikin pelaaja hankki pelipaikkansa TUTOn training campin kautta vahvojen esitysten ansiosta.

Teemu Aarnio kommentit tilaisuudessa olivat seuraavat: Tottakai olen tyytyväinen, että sain paikan tästä joukkueesta. On hienoa, että sain vakuutettua seuran taidoistani, vaikka en heti training campin alkuun päässytkään mukaan”.

Markus Mäkinen oli puolestaan todella iloinen sopimuksesta: ”Totta kai olen erittäin iloinen saatuani sopimuksen tähän joukkueeseen ja pääsen pelaamaan kotiseudulle viiden vuoden tauon jälkeen. Joukkueessa on huikea henki päällä ja eilinen voitto antoi vielä hienon lähtölaukauksen uudelle kaudelle”.

Tammisen mukaan tuoreimpien vahvistusten rooli kasvaa TUTOssa ajanmyöntä. ”Nämä ovat nuoria taitureita, jotka kuuluvat meidän pidemmän ajan projektiin merkittävästi. Ennen kaikkea nämä pojat ovat paikallisia talentteja, jotka pääsevät nyt pelaamaan kotiyleisön edessä.”

Tuore pelaajakoordinaattori kommentoi kaksikkoa puolestaan seuraavasti: ” Kuulin, etta tanaan julkaistaan samalla Temen ja Markuksen sopimukset. Tunnen molemmat pelurit hyvin, Markus oli täällä kolme vuotta sitten ja Teemu on ollut täällä Canadassa pari kertaa minun harjoitusleirillä näytillä ja antamassa WHL pelaajille kyytiä. Regina Pats oli edellisellä kaudella kiinnostunut Teemusta, mutta Teme päätti mennä kuitenkin USHL.aan. Harmi, että USHL kausi päättyi loukkaantumiseen. Uskon että näistä nuorista pelaajista on tällä kaudella iloa Tuton faneille.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää