Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeylle voitokas kotiavaus

 

TUTO Hockeylle voitokas kotiavaus


TUTO Hockey avasi mestiskauden kotiottelut OS/G areenalla perjantaina voitokkaasti. Illan vastustajana ollut JYP-Akatemia kaatui luvuin 5-1. Näin ollen TUTO jatkoi voittojen tiellä keskiviikkona alkaneessa Mestiksessä. Samalla se nousi sarjakärkeen yhdessä KooKoon ja Jukureiden kanssa.

Tehokas hyökkäys ja tarkka puolustus avaimena voittoon

TUTO Hockey aloitti ottelun JYP-Akatemiaa vastaan tehokkaasti siirtyen jo avauserän alkuminuuteilla johtoon. Tasaisessa avauserässä JYPin nuorista talenteista koottu Akatemia tasoitti pelin ylivoimalla juuri avauserän puolivälin ylityttyä. Erän lopussa tehokkaasti hyökännyt TUTO hyödynsi harvat maalipaikkansa kliinisen tarkasti Miro Rahkolan ja Markku Vuorisalon johdolla. Näin ollen 1. erätauolle mentiin TUTOn 3-1 johdossa.

Loppupelin tarkasti puolustanut TUTO selvitti jyväskyläläisnuorukaisten hyökkäysyritykset ilman takaiskuja. Puolustuksen viimeisimpänä lukkona toimi jälleen mainiosti pelannut Tommi Virtanen. Kolmannessa erässä TUTO sai hyökkäyspään onnistumisia maalien merkeissä vielä kahdesti, kun sekä Lauri Aaltonen että Antti Reivonen onnistuivat maalinteossa.

Valmentajien kommentit:

Petri Niukkanen, TUTO Hockey: Nyt on helpottunut olo. Tiedettiin, että tämä on yksi kauden tärkeimmistä viikoista meille ja saimme siitä viisi pistettä. Ei tämä täydellinen viikko ollut, mutta erittäin hyvä kuitenkin. Tänään mieltä lämmittää erityisesti se, että ykköskenttämme ohella onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Puolustus toimi erittäin hyvin tänään ja Tommi Virtanen oli jälleen loistava maalilla. Tästä on erittäin hyvä jatkaa ensi viikkoa kohti.

Jukka Ahvenjärvi, JYP-Akatemia: Koskaan ei voi tietenkään olla tyytyväinen, jos häviää ottelun. Meidän kirjanpidon mukaan avauserässä maalipaikat menivät kuitenkin 4-3 meille, silti taululla oli lukemat 3-1 TUTOn eduksi, joten ei tässä voi oikein kuin onnitella vastustajaa äärettömän tehokkaasta viimeistelystä.

TUTO Hockeyn seuraava ottelu on vuorossa keskiviikkona (21.9.). Silloin vastustajaksi saapuu OS/G Areenalle Heinolan Peliitat.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää