Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS törmäsi Josban puolustusmuuriin

 

TPS törmäsi Josban puolustusmuuriin


Jos oli viime sunnuntainen ottelu TPS-Classic melkoista päästä päähän -meininkiä, sunnuntaina oli toinen ääni kellossa. Josba luovutti suosiolla pallokontrollin TPS:lle ja iski omaan päähän todella tiiviin puolustusmuurin. Tällä kertaa Josba onnistui omassa taktiikassaan TPS:ää paremmin ja pisteet matkasivat Joensuuhun lukemin 3-7 (1-2, 1-2, 1-3).

- Josba on hyvä ja urheilullinen joukkue. Tästä saatiin mallikas osoitus. Kun kaverilla on sivussa ukkoja ja ovat matkassa kapealla ryhmällä, on ihan luonnollista, että eivät lähde tyylipisteitä hakemaan. Josba pelasi todella tiiviin puolustuspelin ja kaverin veskari otti tarvittavia koppeja, totesi ottelun jälkeen TPS:n Perttu Kytöhonka.

- Kun noin tiivis paketti on vastassa eikä kaveri ota pallollisessakaan pelissä mitään riskejä, ei ole helppo homma lähteä rakentamaan tilanteita. Meiltä ehkä aavistuksen ujo esitys pallollisena, emme haastaneet kaverin viisikkoa riittävästi ja ajauduimme pois parhailta sektoreilta.

Ottelun ensimmäinen erä osoitti kamppailun suunnan. TPS pyrki rakentamaan peliä, Josba tilkitsi oman päänsä. TPS:llä oli useampia paikkoja erityisesti ylivoimalla siirtyä ottelussa johtoon, mutta Josba onnistui ensin kun TPS-pelaaja hieman epäonnisesti kaatui harmittomassa tilanteessa. TPS heilutti maaliverkkoa erässä, mutta valitettavasti summeri ehti soida noin puoli sekuntia ennen ja näin maali hylättiin.

TPS tuli toisessa erässä Anssi Ala-Nissilän ylivoimamaalilla tasoihin, mutta samaan aikaan kun kotiyleisö odotteli TPS:n karkumatkaa, iski Josba kuudessa minuutissa kolme maalia. TPS otti Josban 1-4 johtomaalin jälkeen aikalisän ja tämän jälkeen kotijoukkueella oli oma momentuminsa. Joonas Koskinen iski liigauransa ensimmäisellä maalilla TPS:n kahden maalin päähän, mutta loppuerässä ei lisämaaleja hyvistä tilanteista huolimatta nähty.

Kolmannessa erässä TPS jatkoi siitä mihin toisessa jäi. Erän alkupuolella TPS pääsi ylivoimalle, mutta tällä kertaa maaliverkko soi TPS:n kannalta väärässä päässä. Josba ja sen mainiosti pelannut maalivahti, kahdessa jälkimmäisessä erässä yhteensä 18 torjuntaa napannut Mikko Kähkönen pitivät huolen siitä, että TPS:n maalinteko oli hyvin vaikeaa. Miikka Sokka osui reilu kuusi minuuttia ennen päätössummeria kuudella neljää vastaan ja TPS:n toiveet kiristä heräsivät. Lisämaaleja ei kuitenkaan kotijoukkue onnistunut tekemään ja kun Josba kaunisteli loppulukemia vielä iskemällä pallon tyhjään verkkoon ja kuittaamalla oman ylivoimatilanteensa, saatiin taululle sinnikkään vierasjoukkueen 3-7 voittolukemat.

TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli lopputulokseen pettynyt, mutta pyrki samalla katsomaan eteenpäin.

- On ihan selvä, että tällaisia pelejä tulee. Tänään kaverin oma juttu voitti meidän oman jutun. Ei olla vielä yksinkertaisesti riittävän hyviä. Lääkehän on ihan simppeli - lisää treeniä ja kehitetään tuota omaa pallollista juttua eteenpäin.

TPS:n seuraava ottelu pelataan perjantaina 14.10., jolloin TPS matkustaa Espoon Oilersin vieraaksi. Ottelun on Nelonen Pron TV-peli. TPS:n seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 21.10., jolloin vastassa on SPV.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää