Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockeylle karvas tappio huikeassa Koulupelissä

 

TUTO Hockeylle karvas tappio huikeassa Koulupelissä


Kupittaan OS/G- areenalla pelattiin keskiviikkona värikäs ja tapahtumarikas Mestis-ottelu. Nihkeäasti kolmen pisteen voittoja napsinut TUTO Hockey sai vastustajakseen SaPKon, pässipaidoiksi kutsutun ryhmän Savosta. Jos TUTO Hockeyn alkukausi on aika ajoin ollut sävyltään mollivoittoinen, eivät SaPKonkaan otteet ole olleet kovin kummoisia. Lisäväriä mutta myös lisäpainetta matsiin toi se että ottelu oli Canal +:n televisio- ottelu ja myös se, että katsomossa nähtiin satamäärin turkulaisia ja lietolaisia koululaisia. Ottelun lopullinen ratkaisu, momentum koettiin kolmannen erän puolivälin paikkeilla kun vieraat menivät menojaan.

SaPKo yrittää lähteä karkuun

Sarjataulukon perusteella ottelun olisi olettanut olevan kotijoukkueen suurta riemulaulua ja matsin ensimmäinen maali kirjattiinkin turkulaisten nimiin. Antti Virtanen tavoitti maalin edustalla vapaana olleen Markku Vuorisalon, joka pienellä siirrolla toimitti pikkumustan ohi SaPKo- veskari Niko Kaulion. Vuorisalon maalia seurasi kuitenkin kotijoukkueen musta hetki ja pässipaidat hivuttautuivat jo 3-1 johtoon. Petri Niukkasen suojatit eivät kuitenkaan heittäneet kirvestä kaivoon vaan toimittivat tärkeillä hetkillä pari kertaa kiekkoa häkkiin ja toisen erän puolivälissä oltiin jo tasatilanteessa. Aki Keinäsen ja Derer Famularen koulumaalit toivat kotijoukkueen pelaamisen hetken taaperruksen suosta hohdokkaaseen lentoon.

SaPKo menee menojaan

Kolmannen erän alku mentiin koko lailla turkulaisten määräämissä jalanjäljissä. Sarjajumbo ei kuitenkaan niin sanotusti kuvia kumartanut vaan ehkä vähän maitohappoisilla jaloillakin hivuttautui erän loppupuolella taas kahden maalin johtoon. Markku Vuorisalon pikkukakkosen aikana vieraat katkaisivat lopullisesti kotijoukkueen selän ja henkisen kantin kun taululla luvut olivat jo 3-6.

TUTO Hockey oli oleellisesti muuttanut viisikkojaan sitten alkukauden. Niin hyökkääjistössa kuin pakistossakin rukkaukset olivat aikakin radikaaleja. Niin ikään muutamat viime ottelut turkulaismaalilla veskaroinut Kim Törnström sai tehdä tilaa määräaikaisella sopimuksella TUTO Hockeyssä pelaavalle Mikaeel Vuoriolle. Alun ehkä haparoivan otteen jälkeen myös Vuorio pääsi vireeseen. Vuorion hyvä vire kaatui viimeistään SaPKon neljännen maalin jälkeen.

TUTO Hockeyn kotiottelut jatkuvat lauantaina 15.10. klo 17.00, kun OS/G Areenalle saapuu hallitseva mestari Vaasan Sport.

Näin kommentoivat valmentajat:
Petri Niukkanen(TUTO Hockey): ”Puolustuspelimme jäätyi oikeastaan joka kerta kun savonlinnalaiset pääsivät hyökkäykseen. Taisteltiin kyllä ja yritettiin mutta kun omasta päästä ei kunnolla päästy pois, oli vieraiden voitto tätä kautta sinetöity.”

Pekka Tirkkonen(SaPKo): ”Oli hieno nähdä taisteleva ja positiivinen SaPKo. Epäonnistumisia on tullut liiankin kanssa joten voitto oli henkisesti tärkeä. Valmistauduttiin matsiin kunnolla. Vedettiin aamujäät Hämeenlinnassa ja voitiin latautua rauhassa. Hengen voittohan tämä olli.”

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa Turun Palloseuran riveissä. Elokuun 18. päivä turkulaisseuran riveihin siirtynyt Luukkonen tuli täydentämään TPS:n maalivahtiosastoa Rasmus Tirrosen loukkaantumisen myötä.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Amerikkalaishyökkääjä Evan Weinger TPS:n tuorein kiinnitys

Turun Palloseuran hyökkäyskalusto vahvistuu 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä Evan Weingerillä. Oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Weinger saapuu Turkuun lainasopimuksella AHL-seura San Jose Barracudasta.

Lue lisää
Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Alen Bibic tuo voimaa ja fyysisyyttä TPS-puolustukseen

Turun Palloseuran tuorein kiinnitys on 28-vuotias puolustaja Alen Bibic. Serbiassa syntynyt, mutta myös Ruotsin passin omistava Bibic ja TPS solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää
Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

Amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega liittyy TPS:n vahvuuteen

26-vuotias amerikkalaishyökkääjä Austin Ortega on Turun Palloseuran uunituore pelaajahankinta. Ortega siirtyy TPS:ään tulevan kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

TPS kiinnitti ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin

Turun Palloseura on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen puolustajan Johan Ivarssonin kanssa.

Lue lisää
TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

TPS kiinnitti amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen amerikkalaishyökkääjä Josh Kestnerin kanssa. 26-vuotias oikean laitahyökkääjän reviirillä viihtyvä Kestner voitti viime kaudella ECHL:n pistepörssin sekä maalikuninkuuden.

Lue lisää